YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Ahmet Davutoğlu Terme’ye Geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahmet Davutoğlu Terme’ye Geliyor
Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, partisinin Terme İlçe Başkanlığı açılışına katılmak üzere 2 Temmuz Cuma günü Terme’ye gelecek.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Terme İlçe Başkanlığı’nın açılışı için 2 Temmuz Cuma günü saat 17.15’te Terme’de olacak. Gelecek Partisi Samsun İl Başkanlığı kongresi ise Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi’nde 3 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’te yapılacak. Kongrede tek liste ile seçime gidilecek ve Kurucu İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt’un listesi genel kurulda oylanacak.

Genel Başkanın Parti açılışına teşriflerinden mutluluk ve onur duyacağını belirten Gelecek Partisi Terme İlçe Başkanı Hacı Bilal Aslan, “Partimiz Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu’nu ilimizde, ilçemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız. Ahmet Davutoğlu'nu, ilçe Başkanlığı'mızın açılışının ardından vatandaşlarımızla bir araya getirmeyi planlıyoruz. 2 Temmuz Cuma günü saat 17:15 te gerçekleştirilecek olan açılışımıza tüm Termeli hemşehrilerimizi davet ediyoruz” diye konuştu.

YEŞİLYURT'TAN DAVET

Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirterek Samsunluları kongreye davet etti. Yeşilyurt, “Genel Başkanımızı Samsun'da ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Genel Başkanımız, Türkiye için umuttur, biz bu umudu ülke geneline yaymak için çalışmalarımıza var gücümüzle devam ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Amazon Derneği’nden fidan dikimiÖnceki Haber

Amazon Derneği’nden fidan dikimi

LGS birincisi Termeli Yiğit: “Sınav kaygısına kapılmadım”Sonraki Haber

LGS birincisi Termeli Yiğit: “Sınav kayg...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!