Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

AK PARTİ 2023 VİZYONU İÇİN TAM KADRO SAHAYA ÇIKTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ 2023 VİZYONU İÇİN TAM KADRO SAHAYA ÇIKTI
AK Parti Terme İlçe Teşkilatı mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek 2023 seçimlerinde yapılacak çalışmaları aktardı.

AK Parti Terme İlçe Teşkilatı, düzenlenen kahvaltı programında mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. Programda 2023 seçimlerine vurgu yapan AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, ilçenin 82 mahallesinde AK Parti’nin tam kadro görüneceğini kaydetti.

Her seçimin bir öncekinden daha da önem kazandığının altını çizen Başkan Ertan, “Önümüzde hem ülkemiz için hem de bizim için büyük önem arz eden bir seçim var.  Her seçim bir öncekinden daha önemli hale geliyor. 2023 seçimlerinde daha önceki seçimlerde çalışarak yükseklere koyduğumuz çıtayı daha da yükseltmenin mücadelesini vereceğiz. Sizler bu teşkilatın sancaktarları ve uçbeyleri olarak AK Parti’nin milletle buluşmasına aracılık edeceksiniz” dedi. 

“HALKIMIZLA BİR ARADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Ertan “Girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sizlere vermiş olduğu değeri ve önemi biliyoruz. Mahalle Başkanlarımızın çalışmalarıyla birlikte bizler de halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Teşkilatının en anlamlı, en önemli görevini yapan mahalle başkanlarıyla birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Ertan, “Mahalle Başkanlarımız gönüllere yolculuk ediyor. Önümüzdeki bu uzun yolda halkımızın refahı, ülkemizin kalkınması ve devletimizin büyümesi için gece gündüz çalışmalarına devam eden mahalle başkanlarımıza ve tüm teşkilatımıza teşekkürlerimi gönülden iletiyorum” ifadelerini kullandı.


Terme’de otomobil takla attı: 2 ağır yaralıÖnceki Haber

Terme’de otomobil takla attı: 2 ağır yar...

Terme’de özel bireylerin talepleri dinlendiSonraki Haber

Terme’de özel bireylerin talepleri dinle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!