YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

AK Parti Kurucularından O İsim, Gelecek Partisi Terme Başkanı Oldu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Kurucularından O İsim, Gelecek Partisi Terme Başkanı Oldu!
Genel Başkanlık görevini Ahmet Davutoğlu’nun yürüttüğü Gelecek Partisi’nin Terme İlçe Başkanı, AK Parti kurucu üyelerinden Hacı Bilal Aslan oldu.

Gelecek Partisi, Türkiye genelinde il ve ilçe bazında teşkilatlanmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Genel Başkanlığını Ahmet Davutoğlu’nun üstlendiği Gelecek Partisi’nin Terme İlçe Başkanlığına, AK Parti kurucu üyelerinden, geçmiş dönem il ve ilçe meclis üyeliği yapmış Hacı Bilal Aslan atandı.

“Gelecek Partisi Umudun Adresidir.”

Gelecek Partisi Terme İlçe Başkanlığı görevini alan Başkan Hacı Bilal Aslan, AK Parti’nin önceden girmiş olduğu hatalara Gelecek Partisi olarak girmeyeceklerinin altını çizdi.

Terme Vizyon Gazetesi muhabiri İsmail Can Çam’a yaptığı açıklamada, partinin ömrü boyunca her zaman adaletten ve haktan yana olacaklarını kaydeden Hacı Bilal Aslan, “Gelecek Partisi umudun adresidir. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Liyakate önem vereceğiz. Büyük bir genç işsizler ordumuz var onlar için projeler üreteceğiz. İlçemizdeki tüm sorunlara ekibimizle birlikte odaklanıp çözümler üreteceğiz. İşimiz kolay değil ama biz zoru başarmak için yola çıktık. Genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Gelecek Partisi kadroları ile tüm sorunları çözebileceğimize inanıyorum. Bana bu görevi layık gören Genel Başkanıma, İl başkanıma ve tüm halkıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Hacı Bilal Aslan Kimdir?

Askerlik görevini tamamladıktan sonra AK Parti Gençlik Kolları’nda siyasete atılan Hacı Bilal Aslan, başarılı bir siyasi geçmişe sahip. 9 yıl boyunca AK Parti Gençlik Kolları’nda görevini sürdüren Aslan, daha sonra iki dönem ilçe belediye meclis üyeliği ve bir dönem de Samsun Büyükşehir meclis üyeliği yaptı. Aslan, 19 Şubat 2019 yılında AK Parti’den ayrıldıktan sonra Gelecek Partisi’ne katıldı.

Evli ve iki çocuk babası Aslan, Uludağ Üniversitesi İlahiyat bölümü mezunudur.


Terme’de ve diğer ilçelerde kaçak avlananlara ceza yağdıÖnceki Haber

Terme’de ve diğer ilçelerde kaçak avlana...

Terme’de motosiklet kazası: 2 yaralıSonraki Haber

Terme’de motosiklet kazası: 2 yaralı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!