YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

AK Parti Terme’de Neler Olacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Terme’de Neler Olacak?
AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Ar, şahsi yorgunluktan ötürü kongre sürecinde yer almayacağını açıkladı. Kongre gününe yaklaşırken sürpriz bir ismin genel merkez tarafından aday gösterileceği konuşuluyor.

Korona virüsü salgını nedeniyle Türkiye’de büyük çaplı önlemler alınıyor. Bu tedbirler kapsamında siyasi partilerin toplantıları ve kongreleri de ileri tarihe ertelendi. AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar ise geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, göreve geldiği günden itibaren yoğun bir siyasi süreç yaşadığını ve bu süreçte yorulduğunu ifade ederek AK Parti İlçe Kongresi’nde başkan adayı olarak katılmayacağını duyurmuştu.

Kim Bu Sürpriz İsim?

İlçe Başkanı İbrahim Ar’ın açıklamalarından önce genel merkez tarafından teşkilatın başına sürpriz bir isim atanacağı iddia ediliyordu. Başkan Ar’ın seçimde olmayacağını açıkladıktan itibaren ise “Yeni başkan kim olacak?” sorusu düşünülüyor. Uzun süredir resmi olmayan kayıtlara göre iş insanı Mustafa Çelebi’nin kongrede aday olacağı konuşuluyor. Kongrede, Mustafa Çelebi’nin yanı sıra genel merkezin aday olarak gösterebileceği bir başka sürpriz isminde olacağı değerlendiriliyor.

Teşkilatta Dengeler Değişir Mi?

AK Parti İlçe Teşkilatı’nda çoğu kişinin severek desteklediği İbrahim Ar’ın tekrar başkanlıkta görülmeyecek olması üzerine, henüz aday olmaması ve kimin aday gösterileceği kesinleşmemekle birlikte yeni başkanın teşkilatta ne gibi faaliyetler göstereceği ve teşkilattaki dengeleri değiştirip değiştirmeyeceği merak ediliyor.

11 Nisan’da yapılması planlanan AK Parti İlçe Kongresi’nin ise korona virüsü sebebiyle ertelendiği açıklandı.

Anahtar Kelimeler:
Termeli Üreticilere 15 Ton Soya Tohumu DesteğiÖnceki Haber

Termeli Üreticilere 15 Ton Soya Tohumu D...

Başkan Aksu: Ulaşımda Samsun'a Dev ProjelerSonraki Haber

Başkan Aksu: Ulaşımda Samsun'a Dev Proje...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!