YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

AK Parti’de Mümin Ertan Dönemi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti’de Mümin Ertan Dönemi
AK Parti 7. Olağan İlçe Kongresi’nde aday Mümin Osman Ertan, 220 delegenin oy kullandığı kongrede 148 geçerli oy alarak AK Parti İlçe Başkanı olarak seçildi.

Toplantı yeter sayısının 102 olduğu kongreye, 220 delege katılım gösterdi. Katılım sağlayan 220 delegeden 148’i oy kullanırken, kongre sonucunda Mümin Osman Ertan 148 geçerli oy alarak AK Parti İlçe Başkanı seçildi.

Kongreye, AK Parti Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti eski İlçe Başkanı İbrahim Ar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, delegeler ve partililer katıldı.

Terme Kapalı Spor Salonu’nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongre, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongre açıklamasının bulunduğu video gösteriminin izlenmesi ve açılış konuşmalarıyla devam etti.

Mümin Osman Ertan’a ve ekibine başarılar dileyen Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Artık bayrak, emanet Mümin Ertan ve ekibindedir. Bizlerde belediye başkanlığı ve delegasyon olarak bu ekibe destek olmak için var gücümüzle yanlarında olacağımızın sözünü veriyoruz. AK Parti birlik ve beraberliğin olduğu, dayanışmanın olduğu, kardeşliğin dostluğun olduğu yerdir. İşte 20 yılda yapılan hizmetlerde tamda bu şekilde yapılmıştır” diye konuştu.

Terme’nin Dosyası Vekillere Teslim Edildi

Geçtiğimiz yıl bölgede yaşanan sel felaketi sonrasında yaraların sarılması için milletvekillerinin, başkanların yoğun çalışmasını anımsatan Başkan Ali Kılıç, 22 Ağustos tarihinde etkili olan sağanak yağışta ise Terme ve Salıpazarı’ndaki hasarın az Çarşamba’da ise büyük kayıpların yaşandığı durumların olduğunu söyledi. Başkan Ali Kılıç, temeli atılan yeni köprünün maliyeti için milletvekillerinden desteklerini istedi, proje dosyasını teslim etti.

“Termemiz Hak Ettiği Yere Gelecek”

AK Parti’nin kurulduğu günden günümüze, hayalini kurulmadığı icraatların yaptığını, Türkiye’ye çağ atlattığını ve dünya ülkeleri arasına soktuğunu kaydeden İbrahim Ar, “Birçok ilimiz, ilçemiz bundan faydalandı. Gerek şahsımın hatalarından gerek o günün şartlarından dolayı Termemiz maalesef hak ettiği yere gelemedi. İnanıyorum ki belediye başkanımızın başkanlığında, ilçe başkanımız başkanlığında bu son 3,5 yıllık süreçte Termemiz hak ettiği yere sizlerinde desteğiyle gelecek. Yeni ilçe başkanımız Mümin Osman Ertan ve ekibine görevinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

“Birlik ve Beraberlik Ön Plana Çıkacak”

Kongreyi bir nöbet değişimi ve bir bayrak yarışı olarak gördüklerini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Mümin Ertan, “Bugün kazananın AK Parti olacağına inanıyoruz ve bu düşüncede olan arkadaşlarımızla beraber karşınızdayız. Görevde olduğumuz sürece partimizin üyelerinden genel merkezimize kadar olan koordineyi sağlıklı şekilde gerçekleştirip, sorunların çözümüne katkı sağlayacağımızın bilinmesini istiyoruz. Bizler teşkilatları bir bütün olarak görüp ekip çalışmasının olduğu birlik beraberlik ve kardeşliğimizin ön plana çıktığı bir yönetim tarzını kendimize düstur edindik. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Şahsımı ve ekibimi destekleyen değerli parti üyelerine ve yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Eski Başkan Kul’un Korona Virüs Testi Pozitif ÇıktıÖnceki Haber

Eski Başkan Kul’un Korona Virüs Testi Po...

Eski Meclis Üyesi Vefat EttiSonraki Haber

Eski Meclis Üyesi Vefat Etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!