YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

AK Parti’den ‘Soruşturma’ İddialarına Cevap

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti’den ‘Soruşturma’ İddialarına Cevap
Samsun ve Terme’de rüşvet iddiasıyla gündeme gelen SBB Mali Hizmetler Daire Müdürü tutuklu B.K. konusu hakkında ‘Parti soruşturma başlattı’ yönündeki iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde rüşvet iddialarıyla gündeme gelen Mali Hizmetler Daire Başkanı B.K.’nın tutuklanması üzerine Terme’de görev yaptığı dönemde de rüşvet ve zimmete para geçirme iddiaları gündeme gelmişti.

Soruşturma İddiası

“Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde görevliyken rüşvet aldığı iddiasıyla tutuklanan daire başkanının Terme Belediyesi'nde de görev yaptığı dönemle ilgili ortaya çıkan zimmet iddialarını,  AK Parti İl Başkanlığı’nın mercek altına aldığı” yönünde iddialara karşı AK Parti İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan açıklamalarda bulundu.

Yargı Süreci Devam Ediyor

Konuyla ilgili Terme Vizyon Gazetesi muhabiri İsmail Can Çam’ın, “AK Parti İlçe Teşkilatı konuyla ilgili soruşturma başlattı söylentileri gündeme geldi. Parti olarak bu şekilde bir çalışmanız oldu mu?” sorusuna karşılık AK Parti İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, “İlgili husus şu an yargı aşamasındadır. Yargı mensupları konuyla ilgili çalışmayı sürdürmektedir. Dolayısıyla bizim şu aşamada herhangi bir değerlendirme yapmamız söz konusu değildir. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Ali Kılıç bir basın açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendirmiştir” dedi.

Konuyla ilgili olarak parti içerisindeki soruşturma konusunun ise ancak AK Parti Genel Merkezi tarafından yetkililerin yürütülebileceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
İtfaiye yeni yılın ilk canlısını kurtardıÖnceki Haber

İtfaiye yeni yılın ilk canlısını kurtard...

Emekli ve memurun zam oranı belli olduSonraki Haber

Emekli ve memurun zam oranı belli oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!