Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Arapacıoğlu’ndan büyük gaf! Terme’yi Ünye’nin mahallesiyle kıyasladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arapacıoğlu’ndan büyük gaf! Terme’yi Ünye’nin mahallesiyle kıyasladı
Ünye Belediyesi eski başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye’de yaşanan sağlık sektörü sorunlarına tepki gösterip, Terme’yi küçümseyerek Ünye’nin mahallesiyle kıyasladı.

Ünye’de bir yayın organının konuğu olan önceki dönem Ünye Belediye başkanı Ahmet Arpacıoğlu, ilçenin gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Siyasi konular hakkında değerlendirme yapan Ahmet Arpacıoğlu, Ünye’de sağlık sektöründeki sıkıntıları Terme ile kıyaslayarak ‘Bu acizliğin ifadesidir’ dedi.

“TERME DEDİĞİMİZ İLÇENİN…”

Ünye’ye sağlık alanında yapılan hizmetleri ‘dışı güzel içi boş hizmetler’ şeklinde nitelendiren Arpacıoğlu, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“AK Parti çok güzel hizmetler yaptı bunu inkâr edemeyiz. Mesela çok güzel bir hastane yaptı ama yapılan hastanenin içine doktor getiremedi. Bugün esnaf arkadaşlarımızla sohbet ederken genç bir arkadaşımızın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini öğrendim. Rahatsızlanan kişiyi Ünye’de hizmet veren özel hastaneye götürmüşler. Neden Devlet Hastanesi değil de özel hastaneye? Çünkü Ünye Devlet Hastanesi’nde kalp doktoru yok. Ünye’de kalp rahatsızlığı bulunan hasta tedavi için Terme Devlet Hastanesi’ne gidiyor. Terme dediğimiz ilçenin nüfusu Ünye’nin bir mahallesi kadar. Bu acizliğin ifadesidir” dedi.

Son yıllarda Ünye’nin il olması söylentileri tekrar gündeme oturdu. Ünye’nin il olması halinde, yeni oluşacak ilin en büyük ilçesi de Terme oluyor. Terme, sanayi işletmeleri ve tarımsal faaliyetleriyle Ünye’nin çok ilerisinde yer almaktadır.

Ünye’nin il olmasıyla ilgili tartışmalar kapsamında olumsuz açıklamalarda bulunan AK Partili siyasilere atıfta bulunarak, siyasilerin ‘Ünye halkından özür dilemesi gerektiğini’ söyleyen Ahmet Arpacıoğlu, konuşmasında “Terme dediğimiz ilçenin nüfusu Ünye’nin bir mahallesi kadar” ifadelerini kullanmasıyla gösterdiği Terme’yi küçümseyici tavrı kendiyle çelişti.


Terme’de üniversite öğrencisine kamyonet çarptıÖnceki Haber

Terme’de üniversite öğrencisine kamyonet...

Başkan Kılıç'tan 29 Ekim MesajıSonraki Haber

Başkan Kılıç'tan 29 Ekim Mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!