Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Bakan Mehmet Muş Terme’den seslendi: “Kurumu zarara sürükleyen birine Türkiye’yi emanet edemeyiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Mehmet Muş Terme’den seslendi: “Kurumu zarara sürükleyen birine Türkiye’yi emanet edemeyiz”
AK Parti Terme Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, “Geçmişte sadece bir kurumu yönetip onun da bilançosunu zarara sürükleyen birisine koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni emanet edemeyiz” dedi.

Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, partisinin milletvekili adayları ile Terme seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı. Programa Togg’un T10X akıllı cihazı ile gelen Bakan Mehmet Muş, burada vatandaşlara seslendi.

“MİLLET İTTİFAKI VE HDP ARASINDA PAZARLIK YAPILMIŞTIR”

AK Parti Terme İlçe Teşkilatı Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen programda Millet İttifakı’nın HDP ile görüşmeler ve pazarlıklar yaptığına işaret eden Bakan Mehmet Muş, “Millet İttifakı’nın seçimde PKK’nın desteğine ihtiyacı var. PKK’nın siyasi partisi kim? HDP. Bunu oturdular, konuştular HDP aday çıkartmadı, ‘Biz Kemal beyi destekleyeceğiz’ dediler. Burada bir pazarlık yapılmıştır. PKK’nın amacı ne? Türkiye’nin bir bölgesini bölmek. Şimdi ‘Tarihi bir fırsatın eşiğindeyiz’ diyor PKK’lılar. Kemal beyin seçilmesiyle alakalı ‘Bize bir milat olacak’ diyorlar. Atatürk biliyorsunuz 1919 yılında Kurtuluş Savaşı mücadelesini başlatmak için Samsun’a çıktı. Samsun bu sebeple önemli bir şehir. Samsun’da kurtuluş mücadelesi örgütleniyor, hazırlık yapılıyor. Erzurum ve Sivas Kongreleri toplanıyor. Peki 100 yıl önce Samsun ne için uğraştı? Milli Mücadeleyi niye verdi madem biz Türkiye’nin bir bölgesini verecektik? 40 yıldır biz neyin mücadelesini veriyoruz? ‘Bunun adına özerklik diyebilirsiniz. Öz yönetim diyebilirsiniz’ diyor. Kim diyor bunu? Kemal beyin danışmanı Nuşirevan Elçi. CHP Genel Merkezi’nde Türk Bayraklarını kaldırıp röportaj veren kişi” diye konuştu.

TÜRKİYE 14 MAYIS’TA BAYRAM COŞKUSU YAŞAYACAK

AK Parti Terme Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan Ticaret Bakanımız Mehmet Muş’a, Samsun Milletvekillerimize, milletvekili adaylarımıza ve kıymetli Termeli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Ülkemiz 1 ay içerisinde 2 bayram yaşayacaktır. Bunlardan ilki mübarek Ramazan ayının sonuna geldiğimizde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı. Bir diğeri ise 14 Mayıs günü yüce milletimizin destekleriyle kazanacağımız seçim günüdür. 14 Mayıs’ta tüm Türkiye’de bayram havasını dolu dolu yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

TOGG TERME’DE SERGİLENDİ

Program kapsamında Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda halk ziyaretine açıldı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş tarafından makam aracı olarak kullanılan Togg T10X modeline Termeliler yoğun ilgi gösterdi. Togg’u ilk defa gören ve içine binen vatandaşlar, Türk imzası taşıyan otomobili gördüklerinde hem duygulandılar hem de gururlandılar.


YERLİ OTOMOBİL ‘TOGG’ TERME’YE GELİYORÖnceki Haber

YERLİ OTOMOBİL ‘TOGG’ TERME’YE GELİYOR

Terme İlçe Müftülüğünden çocuklara bayram desteğiSonraki Haber

Terme İlçe Müftülüğünden çocuklara bayra...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!