Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Barış Aktepe görevi devraldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Barış Aktepe görevi devraldı
Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına seçilen Barış Aktepe, mazbatasını alarak göreve başladı.

Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda Barış Aktepe ve Recep Özcan arasında gerçekleşen seçimi, 240 oy fark ile Barış Aktepe kazandı. Seçimin ardından Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda düzenlenen tören ile Barış Aktepe mazbatasını alarak göreve başladı.

AKTEPE MAZBATASINI ALDI

Mazbatasını alarak görevine başlayan Barış Aktepe, Terme Vizyon Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Termeli esnaflarımızın tercihi sonucu şahsım ve yönetimimim olarak Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevine bugün itibariyle başlamış bulunmaktayız. Bizleri destekleyen tüm Termeli esnaf hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

“BİRLİK İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”

Seçim öncesi başkanlık makamının bir hizmet aracı olarak göreceklerinin sözünü verdiklerini anımsatan Barış Aktepe, yapılacak olan çalışmalarda esnafın desteğini istedi.

Görev konumunun ayrıştırıcılığa, ötekileştirmeye uygun bir yer olmadığının altını çizen Başkan Aktepe, “Yıllar öncesinden zamanı belirlenen bir seçimimiz vardı. Girdik, aldık ve göreve başladık. Üstlendiğimiz görev, aldığımız sorumluluk kimseyi ötekileştirmemektir. Bu kuruluş bireylerin şahsi hesaplarını sürdürebileceği bir konum değildir. Barış Aktepe ve yönetimi olarak Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na yeni bir vizyon, yeni bir renk katacağız. Tüm esnaflarımızla birlik içerisinde olacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Terme’de pazar yeri çatısı çöktüÖnceki Haber

Terme’de pazar yeri çatısı çöktü

Çarşamba'dan Sosyal Belediyecilik Örneği 3 ProjeSonraki Haber

Çarşamba'dan Sosyal Belediyecilik Örneği...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!