YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Başkan Akbulut’tan Başkan Güler’e Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Akbulut’tan Başkan Güler’e Destek
SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler’e, esnafın sorunlarıyla ilgilenmediği yönünde yapılan eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını belirten Terme Şoförler Odası Başkanı Şuayip Akbulut, “Başkan Eyüp Güler, her zaman olduğu gibi pandemi sürecinde de esnafıyla omuz omuzadır” dedi.

Samsun Kahveciler Odası Başkanı Mustafa Kara, esnafın sorunlarıyla ilgilenmediği iddiasıyla Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler’e sert eleştirilerde bulunmuştu. Samsun’daki ve ilçelerdeki oda başkanları, Başkan Mustafa Kara’nın eleştirilerine tepki gösterirken Terme Şoförle Odası Başkanı Şuayip Akbulut ise, Hacı Eyüp Güler hakkındaki eleştirilerin haksızca yapıldığını ifade etti.

“ESNAFININ YANINDA OLAN BİR BAŞKAN”


SESOB Başkanı Güler’in esnafın sorunlarını dinlemediği, çözüm arayışında bulunmadığına yönelik yapılan eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Terme Şoförler Odası Başkanı Şuayip Akbulut, “SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler, görevini kötüyü kullanmaz, esnafını dinler, ayrımcılık yapmaz, herhangi bir konu gündemdeyse bunu istişareli bir şekilde çözüme kavuşturur. Eyüp Güler, esnafının yanında olan bir başkan, biz bu zaman kadar kendisini böyle gördük, böyle tanıdık. Pandemi dolayısıyla ilçemizde, ilimizde, ülkemizde esnafların ciddi sorunları var. Ancak bunun sorumlusu esnaf odası başkanları değillerdir, burada devletin ilgili mecraları devreye girmeli ve ortak bir çözüm noktası bulunmalıdır. Kimse çıkaramadığı ay sonu faturasını bir başkasına kesmemelidir” diye konuştu.


Samsun'da Covid-19 aşısı olan yaşlı kadın aynı gün hayatını kaybettiÖnceki Haber

Samsun'da Covid-19 aşısı olan yaşlı kadı...

Terme’de görevli doktor korona virüsü 2. kez yendiSonraki Haber

Terme’de görevli doktor korona virüsü 2....

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!