Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Başkan Ayyıldız güven tazeledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ayyıldız güven tazeledi
İYİ Parti Terme İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’nde mevcut Başkan Ata Sefer Ayyıldız, partililerin desteğini alarak tekrar başkan seçildi.

2023 seçimleri öncesi kongre kararı alan İYİ Parti’de seçimler hızla gerçekleştiriliyor. 29 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen İYİ Parti Terme İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’nde mevcut Başkan Ata Sefer Ayyıldız tekrar başkan seçildi.

Tek liste ile yapılan seçimde partililerin desteğiyle Ata Sefer Ayyıldız, İYİ Parti İlçe Teşkilatı’nın 2. dönem başkanı seçildi.

Seçim sonrası Terme Vizyon Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Başkan Ata Sefer Ayyıldız, “Kısa süre önce kurulan ve hızlıca teşkilatlanarak büyüyen İYİ Parti, her geçen gün gücüne güç katmaya devam etmektedir. Partimizin mevcut üye sayısı her geçen gün artmaktadır. Benim ve yönetimimin de amacı bu sayısı katlamaktır. Bugün şahsımı ve yönetimimi destekleyen, bizleri bu göreve layık gören tüm partililere teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Programa, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Serdar Körpe, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hacı Bilal Aslan, DEVA Partisi İlçe Başkanı Hasan Demir, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Berat Çetin, STK temsilcileri ile oda başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Kongre, oy sayımının ardından gerçekleştirilen hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.


Terme’de 2023 metrelik Cumhuriyet KoşusuÖnceki Haber

Terme’de 2023 metrelik Cumhuriyet Koşusu

Terme’de 14,3 milyon liralık şirket kurulduSonraki Haber

Terme’de 14,3 milyon liralık şirket kuru...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!