YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Başkan Ergün’den Tarım Kredi Kooperatifi’ne Teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ergün’den Tarım Kredi Kooperatifi’ne Teşekkür
Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, Terme Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Ayhan Yetkin’e plaket vererek, fındık ve çeltik üreticisinin yanında oldukları için teşekkür etti.

Fındık ve çeltiğin üst limitten alım yapıldığı Terme Tarım Kredi Kooperatifi’ne ziyarette bulunan Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, sezonunun fındık hasadının sona erdiğini ve çeltik üreticisinin ise hasada devam ettiğini belirtti.

Taban fiyatlarının açıklanması ile her üretim sezonunda olduğu gibi çiftçinin emeğinin karşılığını almak istediğini anımsatan Başkan Ergün, “Terme Tarım Kredi Kooperatifi uyguladığı alım politikası ile üreticinin yüzünü güldürmüştür. 50 randıman fındığın alım fiyatı 22,5 TL açıklanmışken kooperatifte 50 randıman fındık 24,5 TL den işlem görmüş ve üreticilere de randıman farkı 49 kuruş fark ödemesi yapılmıştır. Çeltikte ise 60 randıman üründe 3.60 TL fiyat açıklanmışken yine Terme Tarım Kredi Kooperatifi’nde 60 randıman çeltik 4,02 TL den işlem görmüş ve yine sözleşmeli üreticilere 10 kuruş prim desteği ödenmiştir” dedi.

Ayhan Yetkin’e Teşekkür

Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, ‘Kazanan üretici olsun’ diyerek 2020 yılı ürün değerlendirme politikasını başarılı şekilde yöneten Terme Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Ayhan Yetkin’e teşekkür plaketi takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
Samsun Emniyeti bir ayda 756 aranan kişiyi yakaladıÖnceki Haber

Samsun Emniyeti bir ayda 756 aranan kişi...

Samsun'da Doçent Doktor FETÖ’den TutuklandıSonraki Haber

Samsun'da Doçent Doktor FETÖ’den Tutukla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!