Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Başkan Ferda Ergün’den seçim öncesi açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ferda Ergün’den seçim öncesi açıklama
Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, çiftçileri ve delegeleri 4 Şubat Cumartesi günü yapılacak Olağan Genel Kurula davet etti.

Terme Ziraat Odası Başkanlığı’nın olağan genel kurulu 4 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Delegelere ve çiftçilere seslenen Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, “Tüm emekçi çiftçilerimizi ve delegelerimizi sandıkta oy kullanmaya bekliyoruz” dedi.

ÇİFTÇİMİZİN YANINDA OLDUK

Ziraat odası seçimleri öncesi Terme Vizyon Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Başkan Ergün, başkanlık sürecindeki çalışmalarına değinerek, “Başkanlık görevini yürüttüğümüz süreçte özellikle ekonomik kriz nedeniyle toplumumuzun en çok ezilen kesimi olan çiftçilerimizin seslerini yetkilere duyurarak gerekli iyileştirme çalışmalarına imza attık. Bununla beraber Samsun bölgesini tehdit eden sanayi girişimlerine karşı da mücadelemizi tüm gücümüzle verdik. Terme Ziraat Odası olarak en iyi şekilde çiftçimizin yanında olduk” dedi.

“TERME İÇİN, ÇİFTÇİ İÇİN, ÜRETİM İÇİN…”

Önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimin de bayram havasında geçmesini temenni eden Başkan Ferda Ergün, “Kıymetli çiftçilerimizi, delegelerimizi demokrasinin temel taşlarını oluşturan seçme haklarını kullanmak üzere 4 Şubat Cumartesi günü genel kurulumuza bekliyoruz. Bugüne kadar şahsıma ve ekibime desteklerini esirgemeyen tüm oda delegelerine ve üyelerine teşekkürlerimizi iletiyorum. Terme için, çiftçi için, üretim için mücadelemizi vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
112 ekiplerinden yaşlı kadına vefaÖnceki Haber

112 ekiplerinden yaşlı kadına vefa

Başkan Ferda Ergün Güven TazelediSonraki Haber

Başkan Ferda Ergün Güven Tazeledi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!