YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Başkan Ferda Ergün’den vatandaşlara çağrı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ferda Ergün’den vatandaşlara çağrı!
Çarşamba’da kurulan Biyokütle Enerji Santralinde (BES) inceleme yapacak bilirkişi heyetiyle beraber açıklama yapılacağını belirten Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, “Memleketini, toprağını düşünen tüm vatandaşlarımızı Eğerceli Mahallesi’ne davet ediyoruz” dedi.

Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, Çarşamba’nın Eğercili Mahallesi’ne kurulmakta olan Biyokütle Enerji Santrali’ne karşı ‘dur’ demek için 18 Kasım Çarşamba günü bilirkişi heyetiyle beraber açıklamalarda bulunmak üzere vatandaşları mahalleye davet etti.

Santral projesinin başlamasının ardından 1 seneden fazla zaman geçtiğini dile getiren Başkan Ferda Ergün, “Biz bu zehir santralinin her zaman karşısında olduk. Samsun 3. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından Samsun Bölge İdare Mahkemesi kararı iptal ederek devam kararı aldı ve biz o zaman da bu zehir santralinin Çarşamba’ya hiçbir yararının olmayacağını ve zararının olacağını söyledik. En son bilirkişi heyeti geldi ve bununla ilgili yapılan itiraz da kabul edilerek bilirkişi heyetinin yeniden gönderilmesi kararı verildi” dedi.

“Bugün Sahip Çıkmazsak Yarın Üretecek Ürün Bulamayız”

Başkan Ergün, konuyla ilgili açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“18 Kasım Çarşamba günü saat 10.30’da zehir santralini incelemeye bilirkişi heyeti oraya gelecek ve biz yine zehir santraline karşı olarak orada olacağız. Ziraat Odası Başkanı olarak üreticiyi temsil ediyoruz ve üreticilerin yanında durmamız gerekiyor. Bu topraklarda üretim yapan çiftçisinden bu üreticinin ürettiği üründen para kazanan tüccarına kadar herkesin bu ovaya sahip çıkması gerekiyor. Özellikle üreticinin ürününden para kazanan ve bugüne kadar sessiz kalan tüccarları da oraya davet ediyoruz. Kimse unutmasın ki hiç kimse oturduğu koltukta kalıcı değil, ancak bu ova ve yöresi hepimizin ve hepimizin tek yürek olarak sahip çıkması gerekiyor. Çünkü bu bir kişinin değil tüm yörenin sorunu, bugün ovamıza sahip çıkmazsak yarın üretecek ürün bulamayız.”

Anahtar Kelimeler:
Terme’de intihara kalkıştı boynu kırıldıÖnceki Haber

Terme’de intihara kalkıştı boynu kırıldı

Kazada minibüs içerisinde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardıSonraki Haber

Kazada minibüs içerisinde sıkışan sürücü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!