YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Başkan Halit Doğan’dan gazetemize ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Halit Doğan’dan gazetemize ziyaret
Terme Vizyon Gazetesi’ni ziyarette bulunan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Yerel basın temsilcileri özellikle pandemi sürecinde sosyal medya merkezli yapılan algı niteliğindeki asparagas haberlerin etkisini düşürmekte büyük görev üstleniyor” dedi.

Bir dizi program için Terme’ye gelen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Terme Vizyon Gazetesi’ni ziyaret etti. Başkan Halit Doğan, Vizyon Gazetesi İmtiyaz Sahibi Caner Çam ve muhabir İsmail Can Çam ile yerel gündemi değerlendirdi.

Çarşamba ilçesine yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Halit Doğan, “İlçemizin tarımını, sanayisini ve istihdamını geliştirmek bağlamında köklü projeleri hayata geçiriyoruz. İlçemizi layık olduğu modern şehir seviyelerine çıkartabilmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“BASININ BAŞARILARINI DESTEKLİYORUZ”

Samsun ve Türkiye’nin diğer vilayetlerinde yaşanan çeşitli olayların basına farklı boyutlarla yansıtılmasının doğru olmadığını aktaran Başkan Doğan, “Yerel basın, özellikle pandemi sürecinde sosyal medya merkezli yapılan algı niteliğindeki asparagas haberlerin etkisini düşürmekte büyük görev üstleniyor. Siyasetin içerisinde var oldukça görüyoruz ki temeli belli olmayan sosyal medya platformlarında yıpratma çalışmaları yerel ve ulusal basının müdahaleleriyle engelleniyor. Demokrasi kavramının olmazsa olmazı, kamuoyunu doğru ve hızlı şekilde bilgilendiren basının bu süreçteki başarılarını destekliyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Terme’de dahil 7 ilçede FETÖ operasyonuÖnceki Haber

Terme’de dahil 7 ilçede FETÖ operasyonu

Samsun’da tepki çeken destekleme artık tüm ilçeleri kapsıyorSonraki Haber

Samsun’da tepki çeken destekleme artık t...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!