Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Başkan Mümin Ertan’dan SKM Açılışına Davet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Mümin Ertan’dan SKM Açılışına Davet
AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’un, milletvekilleri ve milletvekili adaylarının katılımıyla 17 Nisan’da gerçekleşecek Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına tüm Termelileri davet etti.

AK Parti Terme Seçim Koordinasyon Merkezi, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AK Parti Milletvekilleri ve milletvekili adaylarının katılımıyla gerçekleşecek tören eşliğinde 17 Nisan Pazartesi günü açılacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi’ne sayılı günler kala AK Parti saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

“ERDOĞAN VE MEMLEKET SEVDALILARINI BEKLİYORUZ”

‘Terme için hemen şimdi’ sloganıyla başlatılan çalışmalar kapsamında SKM açılışına da davette bulunan AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, “Ticaret Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muş, AK Parti Milletvekillerimiz ve milletvekili adaylarımızın katılımlarıyla gerçekleşecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışımıza siz değerli hemşehrilerimizi davet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yoğun katılımın gerçekleşeceği SKM açılışımızda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve memleket sevdalılarını açılışımıza bekliyoruz” dedi.

AK Parti İlçe SKM açılış töreni, 17 Nisan Pazartesi günü saat 15.00’te AK Parti İlçe Teşkilatı Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.


Samsunspor Süper Lig'e yükseldi!Önceki Haber

Samsunspor Süper Lig'e yükseldi!

Terme’de 60 yaşındaki şahıs canına kıydı!Sonraki Haber

Terme’de 60 yaşındaki şahıs canına kıydı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!