YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Başkan Yavuz: “Gelişmişlik üretim ile sağlanır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yavuz: “Gelişmişlik üretim ile sağlanır”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, üreticilerin 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü kutladı. Başkan İbrahim Yavuz, “Tarih boyunca üretime devam eden değerli çiftçilerimizin günü kutlu olsun” dedi.

14 Mayıs Çiftçiler Günü dolayısıyla CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz bir mesaj yayımladı. Gerek ekonomik gerek salgın nedeniyle çiftçilerin zor günlerden geçtiğini ifade eden Başkan İbrahim Yavuz, salgın nedeniyle çiftçilere sağlanan desteğin artırılması gerektiğini vurguladı.

CHP İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, Terme Vizyon Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Günümüz şartlarında her sektörde olduğu gibi tarım sektöründe yer almakta büyük bir zorluk. Üreticilerin tarımda kullandığı girdilerin fiyatlarındaki yüzde 70 oranına yaklaşan artışla beraber korona virüs salgını da çiftçilerimizi endişelendirmektedir. Salgın sürecinde çiftçilere yapılan desteklemelerin arttırılması gerekmektedir. Günümüz şartlarında artık tarımla uğraşmak zevk ve meslek olmaktan çıkmıştır. Unutulmamalıdır ki, gelişmişlik üretim ile sağlanır. Türkiye’nin daha emin adımlarla yürümesi için başta tarım üreticileri el üstünde tutulmalıdır. Bu vesileyle tarih boyunca üretime devam eden değerli çiftçilerimizin günü kutlu olsun.”


Terme'de 22 yaşındaki genç intihar ettiÖnceki Haber

Terme'de 22 yaşındaki genç intihar etti

Terme'de orucunu açan kan bağışına koştuSonraki Haber

Terme'de orucunu açan kan bağışına koştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!