Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Belediye sosyal tesisi 3,5 milyon TL’ye ihaleye çıkıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye sosyal tesisi 3,5 milyon TL’ye ihaleye çıkıyor
Terme’nin yeni yaşam alanı ve sosyal tesisi ihaleye çıkıyor. ‘Yap-işlet-devret’ modeliyle inşa edilecek ve 25 yıl kiralanacak sosyal tesisinin ihale bedeli 3.549.000,00 TL olarak açıklandı.

 Terme Belediyesi tarafından Terme Meslek Yüksek Okulu, Gençlik Merkezi ve Yarım Olimpik Yüzme Havuzu bölgesinde (Samsun Ordu Karayolu kenarı) inşa edilecek sosyal tesis yapım ve kira ihalesine çıkıyor. Terme’ye yeni bir yaşam alanı kazandırmak için çalışmalara başlayan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, sosyal tesisinin tamamlanmasıyla beraber ilçeye büyük değer katacağını vurguladı.

Yap-işlet-devret modeliyle hazırlanan ve içerisinde spor, oyun, kültür ve peyzaj alanları ile Pide Evi’nin de bulunacağı sosyal tesisin inşaat yapımının yaklaşık maliyeti 2.649.000,00 TL + KDV olarak, 25 yıllık irtifak hakkı kira bedeli 900.000,00 TL + KDV olarak toplam 3.549.000,00 TL + KDV üzerinden ihaleye çıkıyor.

2282 metrekare yüzölçümüne 883 metrekare inşaat alanına sahip projenin ihalesi 18 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00’de Terme Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak.


Bayram öncesi emniyet kemeri vurgusuÖnceki Haber

Bayram öncesi emniyet kemeri vurgusu

Samsun'a şehit ateşi düştüSonraki Haber

Samsun'a şehit ateşi düştü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!