YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

“Biz Bütün Toprakları Ekeriz Siz Santrali Durdurun!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Biz Bütün Toprakları Ekeriz Siz Santrali Durdurun!”
Türkiye’de korona virüs salgını dolayısıyla devlet yetkilileri çiftçilere üretime devam etmesi yönünde çağrıda bulundu. Bu çağrıyı değerlendiren Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, “Yetkililer Çarşamba’daki santrali durdursun biz üretimimize canla, başla devam ederiz” dedi.

Korona virüs salgını dolayısıyla Türkiye’de devlet yetkilileri çiftçileri üretimine devam etmesi yönünde çağrıda bulunuyor. Yetkililer, salgınla mücadele kapsamında üretimin eksik olmamasına işaret ediyor. Bu çağrı kapsamında Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, sosyal medya hesabından  “Kendin için, Çarşamba için ve ülken için üret” başlıklı üretime destek çağrısında bulundu. Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün ise Belediye Başkanının bu çağrısına “Zehir santrali durdurulsun, biz tüm toprakları ekeriz” diyerek çıkışta bulundu.

“Biz Bütün Toprakları Ekeriz Siz Santrali Durdurun!”

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Ekilmemiş bir karış toprak bırakmayalım” sözüne değinen Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, “Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak Çarşamba Ovası’nda ekilmemiş bir karış toprak kalmasın diye üreticiye seslendi. Malum şu anda korona virüs salgını var ve ülke olarak virüsle mücadele ediyoruz. Ancak bizim başımızdaki en büyük sıkıntımız Çarşamba Eğercili Mahallesi’ne yapılan zehir santralidir. Biz gerekli tüm önlemleri alırız ve Çarşamba, Terme, Ayvacık, Salıpazarı’nda ekilmedik bir karış toprak bırakmayız. Ancak bizim de Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’dan isteğimiz, yürütmeyi durdurma kararı bulunan zehir santralinin kapısına mührü vurmasıdır. Hem bu sayede insanların da duasını almış olur” ifadelerini kullandı.


Terme’de Modern Şehircilik BaşlıyorÖnceki Haber

Terme’de Modern Şehircilik Başlıyor

Evde Kalanlara Belediyeden Forma ÇekilişiSonraki Haber

Evde Kalanlara Belediyeden Forma Çekiliş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!