Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

CarrefourSA Terme’nin açılışı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CarrefourSA Terme’nin açılışı yapıldı
2022 yılında 300 yeni mağaza açılışı hedefleyen CarrefourSA’nın Terme’deki şubesi hizmete açıldı.

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA’nın Terme’deki mağazası düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi. Daha önceden Kemik Gıda Market olarak Muhammed Kemik tarafından yönetilen işletme CarrefourSA Mini Terme olarak hizmete devam edecek.

7 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilen açılış törenine Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, siyasi parti il ve ilçe başkanları, STK temsilcileri, kamu yöneticileri, iş insanları, çok sayıda vatandaş ve zincir market yetkilileri katıldı.

Açılış sonrası marketi gezerek incelemelerde bulunan katılımcılar, binlerce çeşit ürünün kaliteli ve uygun fiyatlı olduğunu gözlemledi.

“CARREFOURSA KALİTESİ TERME’DE HİSSEDİLECEK”

Terme’deki ilk CarrefourSA şubesine yoğun ilgi olduğunu söyleyen işletmeci Muhammed Kemik, “İlçemizde uzun yıllar Kemik Gıda Market olarak hizmet verdiğimiz işletmemiz artık CarrefourSA Mini Terme olarak halkımıza hizmet verecek. Bizlere destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür eder, Termemize hayırlı olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.

 


2023 yılının trafik cezaları belli oldu!Önceki Haber

2023 yılının trafik cezaları belli oldu!

Hüseyin Kambur’u Anma Şöhretler Maçı DüzenlendiSonraki Haber

Hüseyin Kambur’u Anma Şöhretler Maçı Düz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!