YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Çarşamba'da intihar eden gencin cansız bedenine ulaşıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çarşamba'da intihar eden gencin cansız bedenine ulaşıldı
Samsun'un Çarşamba ilçesinde akşam saatlerinde ırmağa atlayarak intihar eden 26 yaşındaki İlyas C.'nin cansız bedenine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Çarşamba'da bulunan köprüde çektiği video sonrasında intihar eden gencin cansız bedeni arama kurtarma dalgıçları tarafından sabah erken saatlerde bulundu. Irmağın debisini düşürmek için baraj suyunun kesilmesiyle beraber Yeşil Irmak'taki su seviyesi düştü. Arama çalışmaları esnasında dalgıçlar tarafından bulunan Ilyas C.'nin cansız bedeni ırmaktan çıkarıldıktan sonra Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Video Çekerek Helallik İstemişti

Çarşamba'da sevdiği kadın yüzünden bunalıma giren İlyas. C. (26) Çarşamba Ali Fuat Başgil Köprüsü’ne geldi. Burada kendisini videoya çeken İlyas C., daha sonra köprünün korkuluklarını aşarak ırmağa atladı. İlyas C. su üzerinde bir zaman çırpındıktan sonra ırmakta kayboldu. Çevredeki vatandaşlar tarafından görülen olay, polis ve ambulans ekiplerine bildirildi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Baraj suları, İlyas. C.'yi arama kurtarma çalışmaları için kesildi. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama Grup Amirliği tarafından Yeşilırmak’ta arama kurtarma çalışmalarına başlandı.

İlyas C.’nin kendini çektiği video kaydında ise “Hakkını helal et, ben bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum gülüm” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba’da Kendini Köprüden Atarak İntihar EttiÖnceki Haber

Çarşamba’da Kendini Köprüden Atarak İnti...

Samsun’un virüs tablosunu Vali Kaymak açıkladı!Sonraki Haber

Samsun’un virüs tablosunu Vali Kaymak aç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!