Çelik Grup İnşaat A.Ş. Fuarda Yerini Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çelik Grup İnşaat A.Ş. Fuarda Yerini Aldı
Samsun’da bu yıl 8’incisi düzenlenen Yapı, İnşaat Malzemeleri Fuarı’nda yerini alan Çelik Grup İnşaat A.Ş., Terme'yi temsil etti.

2 – 5 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 8. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Ve Teknolojileri Fuarı’nda yapı, inşaat ve mobilya sektörünün bölgedeki öncü markası Çelik Grup İnşaat A.Ş. standı yoğun ilgi gördü.

Gürcistan, Azerbaycan, Rusya, Ukrayna, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere birçok ülkeden ve Samsun ile çevre illerinden ziyaretçinin de ağırlandığı fuarda Çelik Grup’un standı katılımcıların taleplerini karşıladı.

“T’bagno”, “Disegno”, “T’door”, “Nok Mobilya” markalarını bünyesinde barındıran Çelik Grup İnşaat A.Ş. sektörün yeniliklerini takip ederek kaliteli hizmetleriyle pazarın güvenini kazanıyor.

Yapı, inşaat ve mobilya sektöründe 46 yıllık tecrübeleriyle Karadeniz bölgesinde 200’ün üzerinde alt bayiye satış yapan Çelik Grup İnşaat A.Ş. Samsun’da 5 ayrı şubede olmak üzere Giresun, Ordu, Sinop, Kastamonu, Amasya, Çorum ve Tokat illerinde ve ilçelerinde bayilere hizmet veriyor.

Fuaye alanında yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen Çelik Grup İnşaat A.Ş. yöneticisi Muharrem Çelik, “8. İnşaat Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da Termemizin, Samsunumuzun marka değeri olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yenilikçi ve sürdürülebilir ürünlerimiz ile modern tasarımları harmanlayarak oluşturduğumuz projelerimizi müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Yapı, inşaat ve mobilya dallarında bölgenin en kapsamlı markası olmakla beraber yurt dışı çalışmalarımızı da emin adımlarla sürdürüyoruz. 8. İnşaat Fuarı’nda Çelik Grup İnşaat A.Ş. ailesini ziyaret ederek bizleri onurlandıran tüm katılımcılarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Özgür Özel Samsun’a geliyorÖnceki Haber

Özgür Özel Samsun’a geliyor

Samsun’da fındık büyüklüğünde dolu yağdıSonraki Haber

Samsun’da fındık büyüklüğünde dolu yağdı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!