YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

CHP Başkanı Yavuz 180 binin peşinde: “Bir varmış bir yokmuş!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Başkanı Yavuz 180 binin peşinde: “Bir varmış bir yokmuş!”
Terme Belediyesi’nde bağış ödemelerinin kurum kasasına girmediği iddiaları üzerine işçilerin dilekçelerine verilen cevaplara CHP İlçe Başkanı İbrahim Yavuz sert çıkış gösterdi.

Terme Belediyesi’ndeki zimmete para geçirme iddiaları üzerine dönemin işçileri harekete geçerek belediyeye dilekçe verdi. Daha önceden de vatandaşların dilekçelerine, konuyla ilgili kaydın olmadığı cevabı verilirken şimdi ise kaydın olduğu ancak belgelerin henüz gün yüzüne çıkmadığı ifade edildi.

SORU AYNI, CEVAP FARKLI

Vatandaşın dilekçelerine verilen cevapların tek tip olmadığını ve karışıklığa yol açtığını dile getiren CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, “Emekçi işçiler alacaklarının bir kısmından vazgeçip Terme Belediyesi’ne bağışladıkları paraların akıbetini dilekçelerle sorarken Belediyenin adeta ‘Bir varmış bir yokmuş’ gibi farklı cevap vermesi soruları beraberinde getirir” diye konuştu.

VAR AMA YOK, YOK AMA VAR

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde görevli şahsın suçüstü yapılan operasyonla tutuklandığını, aynı şahsın önceki dönemde Terme Belediyesi’nde de bir takım usulsüzlüklerde bulunduğunu ve belediye işçilerinin paralarını henüz belirlenmeyen şekilde ortada bırakarak yok ettiğini anımsatan Başkan İbrahim Yavuz, Terme Vizyon Gazetesi’ne yaptığı açıklamayı şu şekilde sürdürdü:

“Daha önce bağışlarla ilgili ‘kayıt olmadığı’, ‘belge bulunmadığı’ belirtilirken şimdi de kayıt varmış ama belgeler henüz ortaya çıkartılamamış. Belgelerin nerede olduğu bilindiği halde bulunamıyor, arama çalışmaları da devam ediyormuş. Neden bağış evrakları bu konulardan önce kapanıp devrolan belediye evraklarının içerisinde olur?  Evrakların yerini de bildiğinize göre neden aylardır bulamıyor ya da bilgilendirici bir açıklama yapmıyorsunuz?

Rüşvet ve zimmet davasıyla ilgili olarak Terme’yi, Terme Belediyesi’ni ilgilendiren böylesi bir konuda her şeyi açıklığa kavuşturmak için sert adımlar atmıyorsunuz.”


Terme’de karayolunda bıçaklı saldırı: 1 yaralıÖnceki Haber

Terme’de karayolunda bıçaklı saldırı: 1...

Muhtar Ferda Ergün mazbatasını aldıSonraki Haber

Muhtar Ferda Ergün mazbatasını aldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!