YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

CHP kadın pazarcıların yüzünü güldürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP kadın pazarcıların yüzünü güldürdü
CHP Terme İlçe Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Terme Kapalı Pazar Yeri’ndeki kadın esnafları ziyaret ederek günlerini kutlayıp, çiçek dağıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Terme İlçe Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde esnaf kadınları ziyaret ederek günlerini kutladı.

KADINA ŞİDDETİN GÖLGESİNDE BURUK BİR GÜN

Geçtiğimiz günlerde Samsun’da yaşanan kadına şiddet görüntüleri ve Denizli’deki kadın cinayeti olayı ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. 8 Mart Kadınlar Günü’nde ve öncesinde Türkiye’nin çeşitli noktalarında böyle olayların gündeme gelmesinden büyük bir üzüntü duyduklarını belirten CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, “Ne yazık ki bu sene kadınlar günümüzü içimiz buruk halde kutluyoruz. ‘Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk evrensel bir ifade kullanarak kadının değerine işaret etmiştir. Üzülerek ifade ediyoruz ki ülkemizde her geçen gün kadına şiddet olaylarının korkutucu örneklerine şahitlik ediyoruz. Eğitimsizlikten kaynaklanan bu sorunun üstesinden geldiğimiz günlere kavuşmak temennisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Pazardaki kadın esnafların günlerini kutlayarak karanfil takdim eden CHP’li heyet, aynı zamanda vatandaşların sorunlarını da dinledi.


Ferda Ergün Bafracalı Mahallesi Muhtarı OlduÖnceki Haber

Ferda Ergün Bafracalı Mahallesi Muhtarı...

Terme’de karayolunda intihar eden genç dehşet saçtıSonraki Haber

Terme’de karayolunda intihar eden genç d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!