YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

CHP, Terme'de çalınmadık kapı bırakmıyor, sorunları yerinde tespit ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP, Terme'de çalınmadık kapı bırakmıyor, sorunları yerinde tespit ediyor
CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ve CHP Terme Teşkilatı ile birlikte, ilçedeki kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

CHP Parti Meclis Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Terme’nin Ambartepe, İlimdağ, Akcagün, Kocamanbaşı, Oğuzlu, Dereyol Mahallelerindeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

MUHTARLARLA İSTİŞARE

Korona virüs salgınının da etkisiyle beraber ülkede başta sosyal ve ekonomik anlamda sorunlar yaşandığını ifade eden Milletvekili Hancıoğlu, şehirlerde yaşanan sorunların köyleri de etkilediğini de belirtti. Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarede bulunan Hancıoğlu, kırsal kesimdeki vatandaşların sorunlarını not aldı.

GÜZEL GÜNLERE ULAŞACAĞIZ

Milletvekili Hancıoğlu’nun her zaman halkın yanında bir siyasetçi olduğunu aktaran CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, “Partimiz heyetinin daha önceki ziyaretlerinde ilçe merkezindeki esnaflar ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek istişarede bulunmuştuk. Sayın vekilimiz Neslihan Hancıoğlu’nun ilçemize bu ziyaretinde ise kırsal mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledik. Her yerin, her şeyin durumu ortada. Hiçbir şeyi tarif etmeye, izah etmeye gerek yok. Bugün Edirne’den Kars’a uzanan bir sorunlar silsilesi görüyoruz. Mahalle muhtarlarımız ile yaptığımız istişareler sonucunda sorunlar gündeme alınarak en kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır. Türkiye olarak güzel günlere ulaşacağız” diye konuştu.

Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’nun ilçedeki ziyaretlerine CHP Terme İlçe yönetimi ile Terme Dernekler Federasyonu(TERDEF) Genel Başkanı İdris Güven, federasyonun genel başkan yardımcıları Ömer Altun ve Orhan Bektaş'da eşlik ettiler.

Anahtar Kelimeler:
Terme'de okullar yüz yüze eğitime hazırÖnceki Haber

Terme'de okullar yüz yüze eğitime hazır

Arzu Aygün'ün katili hakim karşısına çıktıSonraki Haber

Arzu Aygün'ün katili hakim karşısına çık...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!