YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

CHP Terme'den Reklam Değil Yardım Kampanyası!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Terme'den Reklam Değil Yardım Kampanyası!
CHP Terme İlçe Teşkilatı, ihtiyaç sahibi insanlara yardım kolileri hazırladı. Yardım kolileri partizanlık yapılmadan tüm ihtiyaç sahiplerine dağıtılırken yetkililerin vatandaşlarla fotoğraf çekinmemesi ve bunu reklam haline getirmemesi ise büyük takdir gördü.

Tüm dünyayı etkisi altına alarak her ülkede farklı oranlarda hasta ve ölüm sayısına ulaşılan Covid-19 salgını nedeniyle Türkiye’de devlet yetkilileri vatandaşları evden çıkmama konusunda uyardı. CHP İlçe Teşkilatı ise örnek olacak projesiyle ihtiyaç sahiplerine yardım kolisi dağıttı.

Siyasi Propaganda Değil, Gönül Yardımı

İlçede tespit edilen yarıma muhtaç ailelere kendi imkanlarıyla hazırladıkları yardım kolilerini takdim eden CHP İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Yavuz, yapılan çalışmanın siyasi bir propaganda olmadığını yalnızca gönül yardımı olduğunun altını çizdi.

Vatandaşları hiçbir şekilde rencide etmek istemedikleri için yardım kolileriyle fotoğraf çekinmediklerini aktaran Başkan İbrahim Yavuz, “CHP İlçe Teşkilatı’nın ve hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan yardım kolileri ilçemizdeki yardıma muhtaç kişilerin kapılarına bırakıldı. Ekip arkadaşlarımız partizanlık yapmadan tespit edilen kişilerin evlerine gittiler, kolileri kapı önüne koydular, zile bastılar ve oradan uzaklaştılar. Kim kimin ne getirdiğini görmedi, bizim de asıl amacımız buydu” ifadelerini kullandı.

Yardımlar Çalışamayan ve İşini Kaybeden 200 Aileye Yapıldı

Gıda yardımının yalnızca 65 yaş üstü olan, maddi sıkıntısı olan, çalışamayan ve korona virüs salgını sebebiyle çalışamayan 200 aileye yapıldığını söyleyen Başkan İbrahim Yavuz, “Bu süreçteki ilk yardım kampanyamızı başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Geçtiğimiz günlerde de sokağa çıkarak vatandaşlarımızı salgın hakkında uyarmıştık. CHP Terme İlçe Teşkilatı olarak yaşanan bu süreçte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tekrar tüm vatandaşlarımızın bu süreçte daha dikkatli olmasını talep ediyorum” diye konuştu.

CHP Terme, Büyük Takdir Gördü

Yapılan yardım kampanyasını sosyal medyaya taşıyan ilçe teşkilatı, vatandaşların takdirini topladı. Sosyal medya kullanıcıları, yardımların bu şekilde yapılması gerektiğini, insanların rencide edilmeden, utandırılmadan çalışmaların yürütülmesi noktasında diğer kurum ve kuruluşlara seslendi. Kampanyanın, bu zorlu süreçte Termelilere moral ve motivasyon kaynağı olduğu belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
Terme'de Araç Giriş Çıkışı DurdurulduÖnceki Haber

Terme'de Araç Giriş Çıkışı Durduruldu

Son 24 saatte Kovid-19'dan 76 kişi, toplamda ise 501 kişi hayatını kaybetti.Sonraki Haber

Son 24 saatte Kovid-19'dan 76 kişi, topl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!