YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

CHP Terme’nin Projesi Takdir Topluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Terme’nin Projesi Takdir Topluyor
CHP Terme İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan “Çocuklar Eşit Olsun, Mutlu Olsun” projesi kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı yardımı kampanyası hayırseverlerin de desteğiyle devam ediyor.

Özellikle pandemi sürecinde maddi imkânsızlıklardan dolayı zorluk yaşayan ailelerin çocuklarına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Terme İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında ayakkabı yardımı sağlanıyor.

Kampanyaya Destek Büyüyor

Kampanyanın 2 ay önce başladığını ve her geçen gün desteğin devam ettiğini belirten CHP İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, “Kampanyamızın ilk etabında yüzlerce ayakkabıyı ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmıştık. Şimdi de hayırsever bir vatandaşımız 150 çift ayakkabı bağışında bulundu. Projeye başladığımız ilk günden beri amacımız sadece minik yürekleri mutlu etmekti. Başarılı olduğumuzu görüyoruz, çocukların yüzündeki tebessüm ve mutluluk bize güç veriyor, projenin daha da büyümesine vesile oluyor. Amacımızı, çabamızı bilen, desteklerini esirgemeyen bütün yardımseverlere ve 150 çift ayakkabı ile projemize katkıda bulunan adının açıklanmasını istemeyen hayırseverimize çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yoğunlukla kırsal mahallelerdeki ihtiyaç sahibi çocukların kışlık ayakkabı ihtiyacının giderilmesi için başlatılan proje vatandaşların nezdinde de büyük takdir topluyor. Erişilen aile sayısının her geçen gün arttığını dile getiren Başkan İbrahim Yavuz, projenin devam edeceğinin altını çizdi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun'daki kazada yaralı sayısı 23'e yükseldiÖnceki Haber

Samsun'daki kazada yaralı sayısı 23'e yü...

AK Partili Başkan Aksu O Konuyu Konuştu: “Suistimale İzin Vermeyiz”Sonraki Haber

AK Partili Başkan Aksu O Konuyu Konuştu:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!