YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

CHP’den Korona Farkındalık Etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’den Korona Farkındalık Etkinliği
CHP Terme İlçe Başkanlığı korona virüs salgınına farkındalık oluşturmak için yurttaşlara kolonya tutarak broşür dağıttı. CHP İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, “Vatandaşlarımız gerekmedikçe sokağa çıkmasın” dedi.

Tüm dünyayı saran ve birçok ülkede çok sayıda ölümlü vakalara sebep olan korona virüs salgını nedeniyle Türkiye genelinde tedbirler artırıldı. Küresel bir tehdit haline gelen korona virüs salgınına karşı tedavi yönetimi henüz bulunmasa da uzmanlar, hijyene dikkati çekiyor.

CHP Terme İlçe Başkanlığı ise salgına ilişkin tedbirlerin açıklandığı broşürleri şehir merkezinde ve Pazar yerlerinde dağıtarak, vatandaşlara kolonya tuttu. Salgına karşı farkındalık oluşturmak için böyle bir çalışma yaptıklarını aktaran CHP İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, vatandaşları hijyenik olmaya davet ettiklerini söyledi.

Vatandaşları konu hakkında bilgilendirmek ve durumun hassasiyeti noktasında uyarılarda bulunmak istediklerini kaydeden Başkan İbrahim Yavuz, “İlçemizin kalabalık noktalarındaki vatandaşlarla bir araya gelerek onlara durumun ciddiyetini anlattık. Salgına ilişkin tüm bilgilerin yer aldığı broşürlerimizi onlara verdik. Ayrıca çok değer verdiğimiz kolonyayı da etkinliğimizde ihmal etmedik. İnsanlar ekonomik olarak tereddütte olduğu için evlerinde kalmak istemiyorlar, onları da anlıyoruz ancak bu süreçte sabırlı ve tedbirli olmamız gerekiyor. Vatandaşlarımız gerekmedikçe sokağa çıkmasın” ifadelerini kullandı.


"Mağduriyetlerin Önlemi Bir An Önce Alınmalı"Önceki Haber

"Mağduriyetlerin Önlemi Bir An Önce Alın...

LPG Fiyatlarında Büyük İndirim!Sonraki Haber

LPG Fiyatlarında Büyük İndirim!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!