YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

CHP’li Vekillerden Terme’de İnceleme

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Vekillerden Terme’de İnceleme
CHP Samsun Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek, Terme ve Çarşamba ilçelerinde işletmeleri ve sanayicileri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Zeybek ve Hancıoğlu, “Esnaf ve işletmeler zorda. Orta direk çöküyor, bunu görmüyorlar mı?” diye sordu.

CHP Samsun Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek, CHP Terme ilçe Başkanı İbrahim Yavuz, Çarşamba ilçe Başkanı İlhan Yörükçü ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçelerde faaliyet gösteren KOBİ ve esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Ziyaretlerde yaptıkları tespitler sonrası açıklama yapan CHP Samsun Milletvekili Zeybek, “Birçok firmanın borç ertelemesi ile faaliyetini sürdürdüğünü, krizin, salgın hastalığın etkilerinin uzun sürmesi durumunda bazı işletmelerin faaliyetlerini sonlandırmak durumunda kalacağını bununla birlikte üretim ile istihdamda daha büyük kayıpların yaşanacağını şimdiden iktidarın görmesi ve gerekli tedbirleri almasını öneriyoruz. Kriz ve Covid -19 salgın hastalık döneminde dünyada bütün ülkeler kendi firmalarını ve üreticilerini korumaya aldıklarını görüyoruz, devletimizden de KOBİ'lere destek olmasını bekliyoruz” dedi.

KRİZ DAHADA DERİNLEŞİYOR

CHP Samsun Milletvekili Hancıoğlu, ilçedeki incelemeler sonrasında şu açıklamada bulundu:

“Uzun süredir ülkemizi yöneten siyasal iktidarın, borç batağı içerisinde yüzen küçük ve orta ölçekli işletmeler ile çalışanlarının sorunlarını çözecek politikalar üretmesini beklerken, iktidarın bu sorunları görmezden geldiği biliniyor. 18 yıldır çalışan, üreten yerine rantçının çıkarlarını önceleyen iktidarın ülkenin biriken sorunlarını çözemeyecektir. Halkımız, en kısa zamanda ülke gelirlerini adil dağıtan iktidarı kuracaktır.”

Anahtar Kelimeler:
Kazada pert olan araçta burunları bile kanamadıÖnceki Haber

Kazada pert olan araçta burunları bile k...

Af Gibi Yapılandırma Geldi!Sonraki Haber

Af Gibi Yapılandırma Geldi!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!