Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Çiğdem Karaaslan Terme’de STK’lar ile buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çiğdem Karaaslan Terme’de STK’lar ile buluştu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Terme’de sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Terme’de sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililerle bir araya gelerek 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimine dikkati çekti.

Türkiye’ye son 1 ayda verilen müjdelere değinen Karaaslan, “Karadeniz doğalgazının keşfi ve karaya ulaşmasıyla birlikte Türkiye’nin artık evlerinde kendi doğalgazını yakacak olması bir devrimdir. Türkiye’nin çok önceki yıllarda kaybetmiş olduğu enerjisini yeniden kazanmasıdır, tarihte yeni bir sayfa açmasıdır. Öte yandan ‘Türkiye’nin otomobili TOGG yollarda olacak’ dedik ve hamdolsun bugün yerli otomobilimiz her gün 200 teslimat ile yollarda” dedi.

İlçede yapılan ve yapımına devam eden çalışmalar hakkında konuşan Karaaslan, “Terme’de Salıpazarı Barajı başta olmak üzere kurulacak olan osb projesi hızla hayata geçirilirken bir yandan da Terme’nin insanının burada çok daha fazla iş imkânıyla birlikte yaşamlarını devam ettirmelerini hedefliyoruz” diye konuştu.

Çiğdem Karaaslan’a, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan ve partililer eşlik etti.


Tecrübe ve İnsan Kaynakları İsrafını Nasıl Önleriz?Önceki Haber

Tecrübe ve İnsan Kaynakları İsrafını Nas...

CHP Terme SKM hizmete girdiSonraki Haber

CHP Terme SKM hizmete girdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!