YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

ÇKS kaydı için son gün 30 Haziran

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇKS kaydı için son gün 30 Haziran
2020 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 30 Haziran 2020 Salı günü mesai bitiminde sona erecek.

Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, 30 Haziran’a kadar başvuruda bulunmayan üreticilerin ÇKS üzerinden yürütülen desteklemelerden yararlanamayacağını belirtti.

Korona virüs salgını nedeniyle ÇKS başvurularını yaptırmak isteyen üreticiler Terme Ziraat Odası ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü hizmet binası önünde yoğunluk oluşturdu. Maskeli ve sosyal mesafeye uyan üreticilerin işlemleri sıra sıra yapıldı.

“ÇKS son günü ertelenmeli”

Salgın nedeniyle uzun süre köyünden ayrılmayan çiftçilerin ÇKS için şehir merkezine inmeleri gerektiğini ve bunun tehlikeli bir durum olduğunu vurgulayan Başkan Ergün, “ÇKS başvurularının son günü 30 Haziran Salı günü. Yetkili birimler tarafından son haftada yaşanan yoğunluk göz önüne alınarak ÇKS son günü ertelenmeli. Üreticilerimize destek vereceğiz diye hasta etmeyelim” diye konuştu.

Başkan Ferda Ergün, üreticilerin ÇKS başvurularını veya kayıt güncellemelerini yapabilmeleri için, istenilen belgelerle birlikte 30 Haziran 2020 tarihine kadar bağlı bulundukları tarım müdürlüklerine şahsen müracaat etmeleri gerektiğini vurguladı.


Terme’ye yatırımlar peş peşe gelecekÖnceki Haber

Terme’ye yatırımlar peş peşe gelecek

Terme Belediyesi'nden YKS adaylarına ücretsiz servisSonraki Haber

Terme Belediyesi'nden YKS adaylarına ücr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!