YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

“CUMHURBAŞKANI ÇİFTÇİLERİ SEVİNDİRDİ”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“CUMHURBAŞKANI ÇİFTÇİLERİ SEVİNDİRDİ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO), ürünlerinin bir kısmı elinde kalan çiftçiden, yemeklik patates, soğan ve çeltik satın alacağını açıklaması çiftçileri sevindirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TMO’ya verdiği talimat doğrultusunda çiftçinin rahatlayacağını ifade eden Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, çeltik üretiminde ilaç, gübre işçilik gibi üretim maliyetlerinin artmasından dolayı zor şartlarda üretim yapan çiftçilerin çeltik fiyatlarının revize edilmesi sonucu mağduriyetlerinin ortadan kalkacağını söyledi.

TMO'nun pazartesi gününden itibaren alımlara başladığını belirten Başkan Ferda Ergün, “Samsun, 184 bin 357 dekar alanda 137 bin 69 ton çeltik üretimi ile Türkiye'de ikinci sırada yer alıyor. Ülke olarak zor dönemler geçirdiğimiz salgın sürecinde çiftçilerimizin her zaman desteklenmesi hususunda önderlik eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a tüm çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu karar bölgemiz ve ülkemizdeki tüm çiftçilerimize hayırlı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Güle Güle Aydın Abi!Önceki Haber

Güle Güle Aydın Abi!

Doktora darp olayında aile yakını: “Darba uğrayan ve mağdur edilen benim”Sonraki Haber

Doktora darp olayında aile yakını: “Darb...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!