Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Denizbank üreticilerle iftarda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizbank üreticilerle iftarda buluştu
Denizbank Terme Şubesi çiftçi ve iş insanlarıyla iftar programında bir araya geldi. Şube Müdürü Ali Yıldırım, “Üreticimizin geleceğe emin adımlarla ilerlemesine destek olmak adına her zaman öncelikli hedefimiz üretimdir” dedi.

Denizbank, üreticilerle buluşmaya devam ediyor. Denizbank Terme Şubesi çiftçi ve iş insanlarıyla iftar programında bir araya geldi.

Tarım sektörünün ve iş dünyasının bölgede faaliyet gösteren isimleriyle buluşan Denizbank Terme Şubesi, yatırımlar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

“ÜRETİCİYE TAM DESTEK DENİZ’DE”

Programda Denizbank’ın tarım ve iş dünyasına yönelik çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Denizbank Terme Şube Müdürü Ali Yıldırım, “Denizbank olarak tarımın sadece finansman tarafıyla değil sosyal tarafıyla da yakından ilgileniyoruz. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizde bölgemizin tarıma yön veren isimleriyle bir araya gelmekten, Ramazan ayının bereketini birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Tarımın bereketini paylaşmak, üreticimizin geleceğe emin adımlarla ilerlemesine destek olmak adına her zaman öncelikli hedefimiz üretimdir. Üreticiye tam destek Deniz’de” diye konuştu.


Devrilen bidonu düzeltirken kaza yaptıÖnceki Haber

Devrilen bidonu düzeltirken kaza yaptı

Kamyon ile hafif ticari araç çarpıştıSonraki Haber

Kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!