YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Esnaf Odası’nda seçim hareketi başladı: Barış Aktepe tekrar sahalarda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esnaf Odası’nda seçim hareketi başladı: Barış Aktepe tekrar sahalarda
Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde, odanın eski başkanlarından Barış Aktepe seçim çalışmaları için start verdi.

Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası, 16 Ocak 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek olan kongreyle yeni başkanını belirleyecek. Seçim, odanın mevcut başkanı Recep Özcan ve odanın önceki dönem başkanlarından Barış Aktepe arasında gerçekleşecek.

Seçim süreci ve çalışmalarıyla ilgili Terme Vizyon Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Barış Aktepe, başarının, hedef ve azimle elde edileceğinin altını çizerek, “Hedeflerimiz var, bu nedenle dinamik bir yönetim kadrosu oluşturduk. Ekibimiz ile birlikte her gün üye ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Esnafımızın dertlerini, taleplerini dinliyor bu sorunlara çözüm arayışında oluyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Terme’deki tüm esnaf ve sanatkârların desteğine talip olduklarını belirten Barış Aktepe, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Resmi adaylık işlemlerimiz tamamlandı. 16 Ocak’ta gerçekleşecek seçimde yönetim kurulu üyelerim ve tüm esnaflarımız ile beraber Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak tekrar bir başarıya imza atacağız. Uzun süredir ilçemizin doğusundan batısına, batısından güneyine tüm mahallelerimizde çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Seçimler, demokrasinin temel taşıdır. İnanıyoruz ki birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen hiçbir seçimin kaybedeni olmaz.”

İlçe esnafını kapı kapı dolaşan aday Barış Aktepe ve yönetimi, 16 Ocak’ta gerçekleşecek seçimde Termelilerin desteklerini istedi.


Terme’de otomobilin çarptığı yaya öldüÖnceki Haber

Terme’de otomobilin çarptığı yaya öldü

Terme'de fahiş fiyat denetimiSonraki Haber

Terme'de fahiş fiyat denetimi

Haber Yorumları

  • Orhan varilci07-01-2022 21:22

    Umarım esnafın sorunlarını çözmek için gereğini yerine getirmek için gerçekten samimi bir başkana kavuşur ilcemiz

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!