Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Esnafın tercihi “Barış” oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esnafın tercihi “Barış” oldu
Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda Recep Özcan 388, Barış Aktepe ise 628 oy aldı. 240 farkla seçimi kazanan Aktepe, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni başkanı oldu.

Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu 23 Ocak Pazar günü yapıldı. Recep Özcan ile Barış Aktepe arasında gerçekleşen seçimde Barış Aktepe yüksek farkla Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni başkanı oldu.

Saat 17.00’de oy kullanımına kapanan sandıkların açılmasıyla birlikte heyecanlı bekleyiş başladı. Kullanılan oyların sayılmasıyla beraber 3 sandık toplamında Barış Aktepe 628, Recep Özcan ise 388 oy aldı. Seçimde, 1024 oy kullanılırken 8 oy ise geçersiz sayıldı. Seçimi 240 oy farkla tamamlayan Barış Aktepe, Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni başkanı oldu.

TERME ESNAFINA TEŞEKKÜR

Seçim sonrası Terme Vizyon Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Barış Aktepe, şu açıklamalarda bulundu:

“Bu karlı havada bugün seçimimize 1000’den fazla esnaf geldi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ayaklarına sağlık. Bu süreçte 24 kişilik ekibim ve esnaflarımız bizlere her türlü desteği sağladılar, Allah razı olsun. Bundan sonra tek amacımız hizmet. Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na yeni bir vizyon, yeni bir prestij kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Şahsıma ve ekibime güvenen, bizleri destekleyen tüm Termeli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”


Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı, takla attıÖnceki Haber

Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı,...

Terme’de tır geçişi kapatıldıSonraki Haber

Terme’de tır geçişi kapatıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!