YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Gelecek Partisi’nde Kongre Heyecanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelecek Partisi’nde Kongre Heyecanı
Gelecek Partisi Terme İlçe Teşkilatı’nı ziyarette bulunan Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, “YSK’nın yeni açıkladığı kararına göre Gelecek Partisi her seçime girmeye hak kazanmıştır. Terme’de yapılacak olan 1. Olağan İlçe Kongresi hazırlıkları başlamıştır” dedi.

Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı’nın haftalık toplantısına katılan Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, Nisan ayı sonunda yapılması planlanan 1. Olağan İlçe Kongresi hakkında partililerle istişarede bulundu.

GELECEK PARTİSİ ARTIK TÜM SEÇİMLERDE

Gelecek Partisi’nin Türkiye'de korku ikliminin hakim olduğu, ülkenin yönetilemediği bir anda 12 Aralık 2019 tarihinde yeni bir umut olarak kurulduğunu anımsatan İl Başkanı Yeşilyurt, “Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan ve teşkilatlanma çalışmalarını büyük bir hızla yürüterek 1 Kasım 2020 tarihinde 1. Olağan Büyük Kongresi'ni gerçekleştiren Gelecek Partisi'nin bugünden itibaren yapılacak her türlü seçime girmeye hukuken hak kazandığı YSK tarafından yapılan toplantıda teyit edildi. Gelecek Partisi tüm milletimizin umudu olmaya doğru ilerlerken, bu yolda artık tüm seçimlerde yerimizi alıyoruz” diye konuştu.

TEŞKİLATLANMA HIZLA DEVAM EDİYOR

Gelecek Partisi Terme Teşkilatı’nın hızla büyüyen bir aile olduğunun altını çizen İlçe Başkanı Hacı Bilal Aslan, “Pandemi dolayısıyla özellikle her geçen gün çöken bir ekonomi sisteminden halk bezmiş durumda. Birçok esnaf ayı değil günü nasıl atlatabilirim hesaplarını yapıyor. Hal böyleyken öte yandan bir de otoriterleşmenin de artmasıyla durum her geçen gün kötüye gitmektedir. Artık iktidara olan güven azalmaktadır. Bunu yerel yönetim olarak yakından hissedebiliyor ve takip edebiliyoruz. Tüm bu süreç içerisinde Gelecek Partisi’ne de ilgi artarak devam etmektedir. Partimizin teşkilatlanması tüm hızıyla devam ediyor. Aydınlık ve refah günler Gelecek Partisi’yle gelecek” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Ali Kılıç’ın ‘73.9 oranında’ anket başarısı tepki gördüÖnceki Haber

Ali Kılıç’ın ‘73.9 oranında’ anket başar...

Başkan Kılıç’tan Ankara’ya OSB çıkarmasıSonraki Haber

Başkan Kılıç’tan Ankara’ya OSB çıkarması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!