Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

İbrahim Yavuz: “Sorunların farkındayız, çözümlerin sahibiyiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İbrahim Yavuz: “Sorunların farkındayız, çözümlerin sahibiyiz”
CHP Terme Belediye Başkan adayı İbrahim Yavuz, ilçenin sorunlarını kısa, orta ve uzun vadeli şeklinde sınıflandırarak organize halinde müdahale edeceklerini kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Terme Belediye Başkan adayı İbrahim Yavuz ve parti yönetimi Terme Vizyon Gazetesi’ne ziyarette bulunarak çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gazete imtiyaz sahibi Caner Çam ve gazete muhabiri İsmail Can Çam tarafından karşılanan heyete, CHP’nin yerel seçim çalışmaları soruldu.

“TERME’Yİ HAK ETTİĞİ KONUMA KAVUŞTURACAĞIZ”

Vizyon Gazetesi’ne yaptığı açıklamada Terme’nin henüz bakir bir bölge olduğunu ve bu noktada planlamanın büyük önem arz ettiğini ifade eden İbrahim Yavuz, “Bugün Terme sokaklarında vatandaşlarımız ilçedeki sosyal yaşamdaki sorunlarını diğer çevre ilçelerle kıyaslama yaparak Terme’nin gelişmediği kanaatindeler. Bu doğru bir tespit ancak öte yandan da şehrimizi daha planlı ve modern bir hale getirmek için bir fırsattır. Bizler Terme’yi hak ettiği konuma kavuşturacağız” diye konuştu.

SORUNLARA KISA, ORTA VE UZUN VADELİ ÇÖZÜMLER

Programlı çalışmanın sonucunda başarının kaçınılmaz olduğunun altını çizen İbrahim Yavuz, “Ekip arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte ilçemizde tespit ettiğimiz alt yapıdan üst yapıya, eğitimden kültüre, istihdamdan sosyal hayata kadar tüm sorunları kademeli olarak kısa, orta ve uzun vadeli proje çalışmalarımızla çözüme kavuşturacağız. İstikrarlı ve planlı çalışmalarımız sonucunda Terme’nin eksikliğini hissettiği tüm çalışmalar hayata geçirilecektir. Sorunların farkındayız, çözümlerin ise sahibiyiz” ifadelerini kullandı.

Yavuz, önümüzdeki günlerde projelerini halka tanıtacağını da vurguladı.


Şenol Kul: Herkese eşit davranacak ve adil olacağızÖnceki Haber

Şenol Kul: Herkese eşit davranacak ve ad...

Yurt dışından getirilerek parçaları satılmış gümrük kaçağı 2 otomobil ele geçirildiSonraki Haber

Yurt dışından getirilerek parçaları satı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!