Reklamı Geç
amazon avcılar reklam

İbrahim Yavuz: “Vatandaşlarımız için mücadelemizi vereceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İbrahim Yavuz: “Vatandaşlarımız için mücadelemizi vereceğiz”
CHP Terme Belediye Başkan adayı İbrahim Yavuz, “Kamulaştırma mağduru tüm vatandaşlarımız için mücadelemizi vereceğiz” dedi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi saha çalışmalarını süratle sürdüren CHP Terme Belediye Başkan adayı İbrahim Yavuz, merkez ve kırsal mahallelerdeki vatandaşlarla buluştu.

“TERME’YE ÇAĞ ATLATACAĞIZ”

Terme’de mahallesine çeyrek asırdır hizmet gelmeyen bölgeler olduğunu anımsatan İbrahim Yavuz, “82 mahallesiyle Samsun’un önemli ilçeleri arasında yer alan ve iktidar partisi tarafından yaklaşık çeyrek asırdır yönetilen ilçemizde hemşehrilerimiz mahallelerine kayda değer bir hizmet yapılmadığını söylüyorlar. Bizler bu zihniyeti yıkacağız, ilçemizin her noktasında alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız başta olmak üzere çeşitli projelerle mahallelerimizi geliştireceğiz. Liyakat, adalet ve hizmet mottosuyla çıktığımız bu yolda Terme’ye çağ atlatacağız” ifadelerini kullandı.

“TÜM MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ”

Kamulaştırma mağduru vatandaşın sorunlarını dinleyen Yavuz, “Terme Çayı ıslah projesi kapsamında kamulaştırma adı altında yüzlerce vatandaşımız mağdur edilmiştir. Sel ve su taşkınlarına elbette temeli sağlam projelerle önlemler alınmalıdır. Kamulaştırmayla beraber enflasyon değerleri hiçe sayılarak 30 bin ila 50 bin TL gibi düşük rakamlara vatandaşlarımız mahkeme kararı doğrultusunda evlerinden, iş yerlerinden oluyorlar. Hayatları boyunca çalışıp tüm emeklerini bir eve, bir iş yerine bağlamış insanlarımızı buna mahkum etmek vicdansızlıktır. Kamulaştırma mağduru tüm vatandaşlarımız için mücadelemizi vereceğiz” diye konuştu.

Ziyarette bulunduğu bölgelerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören İbrahim Yavuz, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ederek sandıktan zaferle çıkacaklarını belirtti.

 


Samsun’da polisi şehit eden sürücü 1,86 promil alkollü çıktıÖnceki Haber

Samsun’da polisi şehit eden sürücü 1,86...

Çiftçiye destek ödemeleri hesaplarına yatırıldıSonraki Haber

Çiftçiye destek ödemeleri hesaplarına ya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!