Reklamı Geç
amazon avcılar reklam

İBRAHİM YAVUZ’DAN EMEKLİLERE 1.500 TL DESTEK PROJESİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İBRAHİM YAVUZ’DAN EMEKLİLERE 1.500 TL DESTEK PROJESİ
Günümüz ekonomik şartlarında emeklilerin ezildiğini vurgulayan CHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Yavuz, ilçedeki emeklilere bin 500 TL sosyal denge desteği sağlanacağını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Terme Belediye Başkan Adayı İbrahim Yavuz, her geçen gün zorlaşan ekonomik şartlar altında toplumun büyük kesimini oluşturan emeklilerin derinden etkilendiğini ve sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında emekliler bin 500 TL sosyal denge desteği sağlanacağını açıkladı.

Mikro ekonomide arz talep dengesine bağlı olarak toplumun büyük kısmını oluşturan emeklilerin büyük önem arz ettiğini vurgulayan İbrahim Yavuz, Termelilerin sosyal belediyeciliği CHP ile göreceklerini söyledi.

İLK PROJE EMEKLİLERE

Toplumun en alt maaş seviyesinde yaşamlarını idame ettirmeye çalışan emeklilerin yanında CHP’nin olduğunu kaydeden İbrahim Yavuz, “Günümüzde 10 bin lira gibi bir rakamla 1 ay geçirmek mümkün değil. ‘Ben’ değil ‘biz’ diyerek çıktığımız bu yolda öğrenciden ev kadınına, iş insanından emeklisine tüm hemşehrilerimiz CHP yönetiminin farkını görecekler. Yerel seçimlerde hemşehrilerimizin bizleri desteklemesiyle beraber başta emeklilerimize aylık bin 500 TL sosyal denge desteği projemizi hayata geçireceğiz” dedi.


Terme’de jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltıÖnceki Haber

Terme’de jandarmadan uyuşturucu operasyo...

Samsun’da polisi şehit eden sürücü 1,86 promil alkollü çıktıSonraki Haber

Samsun’da polisi şehit eden sürücü 1,86...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!