Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

İbrahim Yavuz’dan İmamoğlu programına davet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İbrahim Yavuz’dan İmamoğlu programına davet
CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 15 Nisan Cumartesi günü Samsun’a yapacağı ziyarete tüm Termelileri davet etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 15 Nisan Cumartesi günü Samsun’da yapacağı halk buluşması için Termelilere davette bulunan CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu’nu Terme’ye, Samsun’a yakışır şekilde karşılamak için tüm hemşehrilerimizi 15 Nisan Cumartesi günü Samsun Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz” dedi.

SAMSUN REKOR KIRACAK

Millet İttifakı’na olan güvenin ve desteğin artarak çoğaldığını belirten Başkan İbrahim Yavuz, 14 Mayıs’ta Türkiye’nin en doğru seçiminin Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacağını söyledi.

CHP’nin seçim çalışmalarını hızla sürdürdüğünü ve Türkiye genelinde halk buluşmalarına start verildiğini kaydeden Başkan Yavuz, “Samsun Halk Buluşması programı kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu, Samsun’da hemşehrilerimizle bir araya gelerek halkımıza seslenecek. İnanıyoruz ki Samsun rekor kıracak. 15 Mayıs’ta tüm Türkiye sevdalılarını Samsun Cumhuriyet Meydanı’na davet ediyorum” diye konuştu.


Terme’de Polis Teşkilatı’nın 178. Yılı İftarla ŞenlendiÖnceki Haber

Terme’de Polis Teşkilatı’nın 178. Yılı İ...

Samsunspor Süper Lig'e yükseldi!Sonraki Haber

Samsunspor Süper Lig'e yükseldi!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!