YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etti!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı yazılı açıklamada İçişleri Bakanlığı görevinden ayrıldığını bildirdi. Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere İstanbul'a gidiyor.

Bakan Süleyman Soylu, "Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararınının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir. Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum” dedi.

SÜLEYMAN SOYLU: “GÖREVİMDEN AYRILIYORUM”

“İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı” diyen Bakan Soylu, şunları kaydetti:

“Hiç bir zaman zarar vermek istemediğim aziz milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın. Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum. Tüm dostlara, mesai arkadaşlarıma Allaha ısmarladık. Allah milletimizi korusun.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı paylaşım sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere İstanbul'a hareket ettiği öğrenildi.


Sessiz Terme’nin Sokakları GörüntülendiÖnceki Haber

Sessiz Terme’nin Sokakları Görüntülendi

Terme’de Sağlıkçı Aileye Moral NotlarıSonraki Haber

Terme’de Sağlıkçı Aileye Moral Notları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!