Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

İş Bankası çiftçinin yanında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş Bankası çiftçinin yanında
İş Bankası, Termeli çiftçiler ile bir araya gelerek İmece Kart ve uygun faizli tarımsal kredileri tanıttı.

Türkiye İş Bankası, Terme Ziraat Odası ve Terme Muhtarlar Derneği işbirliğinde düzenlenen ‘Çiftçi Buluşması’ etkinliğinde oda üyelerine ve üreticilere tarımsal finansman ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla tanıtım programı gerçekleştirildi.

Programda konuşan İş Bankası Samsun Bölge Müdürü Gökhan Kahraman, özellikle son dönemlerde hem dünya hem de ülke genelinde üretimin çok önemli bir değere sahip olduğunu vurguladı.

Üreticilerin toplum için çok kıymetli işler yaptığını ifade eden Kahraman, “Geleceğe yönelik baktığımızda da bu ülkenin ciddi anlamda sizlerin desteklerine ihtiyacı var. Biz de bu destek noktasında işin finansman kısmında ‘neler yapabiliriz?’ onu aktarıyoruz. Terme Şubemiz geniş bir şubemiz lütfen onu doldurun” diye konuştu.

İŞ BANK’TAN 50.000 TL ANINDA KREDİ İMKÂNI

İş Bankası tarafından düzenlenen ve Termeli üreticilerin yoğun ilgi gösterdiği 91. çiftçi buluşmasında, üreticilere yönelik başta hasattan hasada ya da kurbandan kurbana yılda 1 ödemeli uygun faiz oranlı tarım kredileri, İmece Kart, İmece Mobil, sulama kredisi, IPARD destekleri, zirai don kredisi gibi ürünler anlatıldı.

Üreticilerin finansal anlamda farkındalıklarını yükseltmek üzere gelir gider dengelerini nasıl sağlayacakları ve finans kuruluşlarını ne şekilde kullanırlarsa faydalarına olacağı konularında eğitim niteliğinde bilgiler aktarıldı. İş Bankası’nın üreticinin tüm finansal ihtiyaçları için destek olduğu, uygun fiyat ve teminat koşulu kredi ve İmece Kart imkânı sağladığı belirtilirken, İŞCEP üzerinden anında tarım kredisi ürünü ile 50.000 TL’ye kadar anında kredi kullandırmanın mümkün olduğu ifade edildi.

Bireylerin müracaat ve detaylı bilgi için İş Bankası Terme Şubesi’ni ziyaret etmeleri gerekiyor.

Tanıtımlar ve konuşmalar sonrasında yemek ikramı ve promosyon dağıtımı ile etkinlik sona erdi.


Yeni maske genelgesi 81 il valiliğine gönderildiÖnceki Haber

Yeni maske genelgesi 81 il valiliğine gö...

Terme'de okul bölgeleri artık daha güvenliSonraki Haber

Terme'de okul bölgeleri artık daha güven...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!