Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

İYİ Partililer aday adaylarıyla Terme’de sahada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Partililer aday adaylarıyla Terme’de sahada
İYİ Parti Samsun Milletvekili aday adayları Terme’de STK ve esnaf ziyaretinde bulundu.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek genel seçim öncesi İYİ Parti Samsun Milletvekili aday adayları ve partililer Terme’de meslek odalarına ve esnafa ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili aday adayları Dr. Ahmet Karkucak, Esma Ercan, Prof. Dr. Kutman Ersanlı ve Ziraat Mühendisi Ramazan Tınkır’ın İYİ Parti Terme İlçe Teşkilatı hizmet binasını ziyaretiyle başlayan programda, İYİ Parti İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız ilçe sorunlarıyla ilgili aday adaylarıyla istişarede bulundu.

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi’yi, Terme Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şuayip Akbulut’u, Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Barış Aktepe’yi, Terme Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Refaittin Danacı’yı ve Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Yılmaz’ı ziyaret eden aday adayları, çalışmaları hakkında sivil toplum kuruluşu temsilcilerine bilgi verdi.

“TÜRKİYE’Yİ ‘İYİ’ EDECEK SİYASETÇİLERİZ”

İYİ Parti’ye olan haklı güvenin her geçen gün artarak büyüdüğünü söyleyen aday adayları, “Az Kaldı sloganıyla girdiğimiz seçim sürecinde Türkiye’nin refaha, huzura kavuşmasına tam anlamıyla az kaldı. Ülke genelinde olduğu gibi Termemizde de gerek küçük esnaf gerek sanayi işletmecilerinin özellikle ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar içerisinde olduğunu görüyoruz. Gençlerimiz ümitlerini kaybetmiş halde. Bizler, genel başkanımız öncülüğünde ve alanında uzman kadrolarımızla Türkiye’yi ‘İYİ’ edecek siyasetçileriz” diye konuştular.

Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ziyaretleri sonrası esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden İYİ Partililer, “Yerelden genele ülkemizin tüm sorunlarına ve çözümlerine hâkimiz. 14 Mayıs’ta yüce milletimizin tam desteğini bekliyoruz” dediler.

TERME’DE ATILIM OLACAK!

İYİ Parti’nin Türkiye’nin kurtuluşu olduğunun altını çizen İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız ise, “İktidarın izlediği yanlış politikaların artık değişime girmesi gerekmektedir. Bu seçimin ülkemiz için olan önemini artık tüm toplumumuz tüm bilinciyle farkında. Her geçen gün büyüyen İYİ Parti ailesine gençlerimiz, annelerimiz, kardeşlerimizin yanı sıra iktidar partisi destekçilerinden dahi katılımlar gerçekleşiyor. Terme’de de İYİ Parti’nin büyük bir atak göstererek seçimde ön plana çıkacağını görüyoruz. Büyüyoruz, geliyoruz, ‘Az Kaldı’ diyoruz” ifadelerini kullandı.


İftara giderken sokak köpeğinin hayatını kurtardıÖnceki Haber

İftara giderken sokak köpeğinin hayatını...

Terme'den Kahramanmaraş'a gönül sofrası kurulduSonraki Haber

Terme'den Kahramanmaraş'a gönül sofrası...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!