Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Meral Akşener Terme’ye geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meral Akşener Terme’ye geliyor
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 22 Temmuz Cuma günü Termelilerle buluşacak. İYİ Parti İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız, “Terme'de beklenen, özlenen büyük bir buluşma olacak” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 22 Temmuz Cuma günü Samsun'a yapacağı ziyarette Termelilerle buluşacak. İYİ Parti Terme İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız, Meral Akşener'in Terme programının belli olmasından sonra çalışmalarını hızlandırdı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta ve Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Samsun'a geleceğini ve Terme'yi ziyaret edeceğini öğrendiklerinde büyük heyecan duyduklarını belirten İlçe Başkanı Ayyıldız, köylerde ve kent merkezinde vatandaşları davet etmek için çalışmalara başladıklarını kaydetti.

BAYRAM HEDİYESİ OLDU

“Genel Başkanımız Meral Akşener’i, Terme’de en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz” diyen Ayyıldız, şöyle konuştu:

“İYİ'lik hareketinin lideri, Genel Başkanımız Meral Akşener Termemize geliyor. Uzun zamandır bu haberi bekliyorduk. Bize bayram hediyesi oldu. İlçemizde esnaflarımızı ziyaret edecek, vatandaşlarla sohbet edecek. Bizler Terme'nin kentsel sorunlarını anlatacağız. Termeliler, dertlerini sorunlarını paylaşacak. Genel Başkanımız da İYİ Parti'nin ekonomik ve tarım politikalarını vatandaşlara anlatacak. Terme'de beklenen, özlenen büyük bir buluşma olacak.”

Terme'nin fındık ve çeltik kenti olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Ayyıldız, “Genel Başkanımız Meral Akşener’i çiftçilerimizle buluşturmak ve birebir sorunlarını anlatmalarını istiyoruz. Kendisine yöremizin ürünleri çeltik ve fındık hediye edeceğiz” diye konuştu.


Kadın girişimcilere 5 bin 500 TL hibe destekÖnceki Haber

Kadın girişimcilere 5 bin 500 TL hibe de...

Kaza yapan araç sürücüsü kaçtıSonraki Haber

Kaza yapan araç sürücüsü kaçtı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!