Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

MHP Terme’de şimdi şahlanış zamanı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Terme’de şimdi şahlanış zamanı!
MHP Terme Teşkilatı’nın istifası sonrası genel merkez tarafından İlçe Başkanı olarak Sezgin Akansu atandı. Akansu, mazbatasını MHP İl Başkanı Osman Kandıra’dan aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Terme İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel’in istifası sonrası parti genel merkezi tarafından Sezgin Akansu İlçe Başkanı olarak göreve atandı.

İlçe binasında gerçekleşen teslim törenine MHP İl Başkanı Osman Kandıra, yeni ilçe teşkilatı yönetimi ve partililer katıldı. MHP Terme Teşkilat Başkanı Sezgin Akansu mazbatasını İl Başkanı Osman Kandıra’dan aldı.

“ADAMIN ADAMI OLUP, DAVANIN ADAMI OLMAYANLAR İÇİN…”

İl Başkanı Kandıra burada yaptığı açıklamada, “Adamın adamı olup, davanın adamı olmayanlar için sözümüzü peşinen söyleriz. ‘Küçük olsun benim olsun’ diyenlere Genel Merkezimizin iradesini sorgulatmayız. Tüm teşkilatlarımız ve yöneticilerimizden beklentimiz görevlerinin gereğini yerine getirmek ve içtenlikle partimiz tüzüğü, Genel Merkezimiz hedefleri ve söylemleri doğrultusunda bizlerin koordinasyonu ile çalışmalarıdır. Herkes şunu bilmeli ki makamlar gelip geçicidir. Makamlar güç alma yeri değildir. Bu bağlamda fitne, dedikodu ve yalandan uzak bir anlayışla şeffaf, adaletli ve liyakat esaslı bir çalışma prensibi bize yakışandır. Yakışanı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“MHP’NİN TERME’DEKİ GÜCÜNÜ KATLAYACAĞIZ”

Törende, MHP’ye yakışır duruş ve liyakata değinen Başkan Sezgin Akansu ise, “Öncelikle şahsımı ve yönetimimi bu kıymetli göreve layık gören genel merkezimize, il yönetimimize teşekkürlerimi sunuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk siyasi tarihinde eşi benzeri bulunmayan bir geçmişe sahiptir. Kıymetli parti büyüklerimizden gördüklerimizi, değerli yol arkadaşlarımızın destekleriyle pekiştirerek MHP’nin Terme’deki gücünü katlayacağız. Bizlere emanet edilen bu değeri birlik, dirlik, kardeşlik ve milliyetçi ruh çerçevesinde yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

Mazbata töreni sonrası toplantı salonuna geçen MHP’liler istişarede bulundu. İl Başkanı Kandıra, Sezgin Akansu ve yönetimine yeni görevinde başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
Terme’de sızıntı yapan tüp patladı!Önceki Haber

Terme’de sızıntı yapan tüp patladı!

Terme’de 4 hırsız tutuklandıSonraki Haber

Terme’de 4 hırsız tutuklandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!