Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Milletvekili Adayı Murat Çan’dan Terme’ye yatırım vaadi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Adayı Murat Çan’dan Terme’ye yatırım vaadi
Memleketi Terme’yi ziyaret eden CHP Samsun Milletvekili Adayı Murat Çan, “Milletimiz artık tek adam rejimiyle, liyakatsizlikle ülke yönetilemediğinin farkında” dedi. Çan, memleketi Terme’yi ve çevresini tehdit eden sel afetlerine karşı uzun vadeli önlemler alınacağını söyledi.

CHP Samsun Milletvekili Adayı Dr. Murat Çan saha çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Memleketi Terme’ye yoğun ilgi gösteren Murat Çan, 14 Mayıs seçimlerinde hemşehrilerinin desteğine talip.

“TERMELİLER HÂLÂ KORKUYORSA BU İKTİDARIN SUÇUDUR”

Terme’de esnaf ve halk ziyaretleri gerçekleştiren CHP Samsun 1. sıra Milletvekili Adayı Murat Çan, Samsun’u geliştirecek projelerini vatandaşlara anlatıyor. 20 yıldır yapılmayan Samsun – Sarp demiryolu projesinin, Samsun – Ankara hızlı tren projesinin ve faaliyet dışı bırakılan Çarşamba Şeker Fabrikası projesinin hayata geçirilerek Samsun’a yeni bir ivme kazandıracaklarını belirten Murat Çan, “Bugün Termeliler hâlâ olası bir sel afetine karşı korkuyorsa bunun tek suçlusu iktidar partisidir. Milletimiz artık tek adam rejimiyle, liyakatsizlikle ülke yönetilemediğinin, anadolunun eksik kaldığının farkında. Göreve geldiğimizde ilk yapacağımız işlerin başında Samsun’un doğu bölgesini tehdit eden sel felaketine karşı baraj ve taşkın önleme projeleriyle uzun vadeli önlemler almak. Sana söz Samsun, sana söz Terme” ifadelerini kullandı.

DEVLET KADIN VE GENÇLERİN SİGORTASINI ÖDEYECEK

Önemli ve tarihsel projelerle bölgenin ve ülkenin tarımsal faaliyetlerini de güçlendireceklerinin altını çizen Murat Çan, “Türkiye fındıkta bir dünya markası ama bu değer yabancı sermayeler tarafından sömürülüyor. Milli değerimiz Fiskobirlik tekrar dirilecek ve piyasaya can katacak. Öte yandan devlet, orman arazilerini köylülerimizle birlikte işletecek. Kırsalda sigortasız çalışan kadın ve genç kalmayacak, sigorta primleri devlet tarafından karşılanacak. Türkiye artık tüketen değil, üreten ve çağ atlayan bir ülke haline gelecek. Halk pazarlarında tek haneli bir tane bile ürün kalmadıysa ‘Biz tarım ülkesiyiz’ demek bu millete bir hakarettir. Üretmeden tüketen, dışa bağımlı olan, toprağını ekmeyen her devlet çökmeye mahkûm olmuştur. Bizler bu toprakları işletecek, köylülerin sigortasını ödeyecek, ülkeyi refaha çıkaracak zihniyetiz” şeklinde konuştu.

Terme Vizyon Gazetesi’ni de ziyaret ederek gazetemiz İmtiyaz Sahibi Caner Çam ile istişarede bulunan Murat Çan, basın çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirerek yayın hayatında başarılar diledi.


Terme’de trafik kazası: 2 yaralıÖnceki Haber

Terme’de trafik kazası: 2 yaralı

Tecrübe ve İnsan Kaynakları İsrafını Nasıl Önleriz?Sonraki Haber

Tecrübe ve İnsan Kaynakları İsrafını Nas...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!