Reklamı Geç
amazon avcılar reklam

Ramazan pidesi fiyatları güncellendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ramazan pidesi fiyatları güncellendi
Ramazan pidesinin fiyat tarifesi güncellendi. Geçen yıl 10 TL’den satılan pide bu yıl 30 gram artırılarak 20 TL’den satılacak.

Ramazan ayının vazgeçilmezi pidenin fiyatı belli oldu. Geçen Ramazan’da 320 gramı 10 TL’den satılan pidenin bu yıl 350 gramı 20 TL’den satışa sunulacak.

Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüb Güler, 10 Mart Pazar günü yürürlüğe girecek tarifeyi imzaladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Barış Aktepe, Samsun genelinde pide fiyatlarının Türkiye ortalamasının altında olduğunu kaydetti.

“350 GRAM RAMAZAN PİDESİ 20 TL”

Pide fiyat tarifesi oluşturulurken hem esnafın hem de vatandaşın durumunun değerlendirildiğini vurgulayan Başkan Barış Aktepe, “Tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayının mübarek olmasını diliyorum. Geçen yıl 320 gram Ramazan pidesini 10 TL’den satışa sunmuştuk. Geçen 1 yıl içerisinde maliyetlerdeki artış nedeniyle bu sene fiyat tarifesi güncellendi. Yapılan maliyet hesabı ve diğer illerdeki fiyatlar da göz önüne alınarak tarifemizi belirlendi. Diğer illerde kilosu 60 TL’den satılan Ramazan pidesinin fiyatını kilo bazında 57 TL’ye denk gelecek şekilde ayarladık. Samsun’da 350 gram Ramazan pidesinin fiyatını 20 TL olarak satışa sunulacak. Türkiye geneline göre bizim fiyatlarımız kilo başına 3 TL daha düşük tutuldu” dedi.

RAMAZAN PİDESİ FİYAT TARİFESİ

Pazar günü uygulamaya girecek tarife ile birlikte Samsun’da 350 gram sade pide 20 TL, 350 gram yumurtalı pide 25 TL, 700 gram sade pide 40 TL, 700 gram yumurtalı pide 50 TL’den satışa sunulacak. Ayrıca sade pidenin kilosu 57,14 kuruşa denk gelirken, yumurtalı pidenin kilosu da 71,42 TL’ye tekabül ediyor.


Samsun’da bir evde 5 tabanca ele geçirildiÖnceki Haber

Samsun’da bir evde 5 tabanca ele geçiril...

Terme’de bunalıma giren şahıs intihar ettiSonraki Haber

Terme’de bunalıma giren şahıs intihar et...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!