YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Samsun Ziraat Odalarından TBMM ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsun Ziraat Odalarından TBMM ziyareti
Samsun'un ilçe ziraat odası başkanları ve tarım danışmanları, TBMM'de siyasilerle görüşerek tarımla ilgili sorunları dile getirdi.

Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, Ayvacık İlçesi Ziraat Odası Başkanı ve Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Erdal Avcı, Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ve tarım danışmanları, TBMM'de siyasi partilerin genel başkanları, genel başkan yardımcıları ve milletvekillerini ziyaret ederek çiftçilerin ve tarım danışmanlarının yaşadıkları sorunları aktarma fırsatı buldu.

SORUNLARI ANLATTILAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, CHP Samsun Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek ile bir araya gelen ziraat odası başkanları, Türkiye genelinde çiftçilerin yaşadığı sorunları ve 1123 tarım danışmanlarının özlük hakları, maaşları, statüleri ve gelecekleri ile ilgili problemleri anlattı.

KONULAR GÜNDEME TAŞINACAK

Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, ziyaret programıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Samsun Ziraat Odaları olarak Ankara’da yaptığımız ziyaretler neticesinde çiftçinin sorunlarını dile getirdik. Bizleri ağırlayan, çiftçinin, toprağın sorunlarını dinleyen tüm siyasi parti temsilcilerine ve milletvekillerine şükranlarımızı sunuyoruz. Ziraat Odası Başkanları olarak inanıyoruz ki üreticinin sorunları kısa vadede çözümlenecek ve çiftçi rahat bir nefes alacak. Unutulmamalıdır ki her geçen gün değişen dünyada büyüyen Türkiye olarak yer almak istiyorsak bunu tarımla yapabiliriz, üreterek yapabiliriz.”


Muhtar Ferda Ergün mazbatasını aldıÖnceki Haber

Muhtar Ferda Ergün mazbatasını aldı

Hedef mavi TermeSonraki Haber

Hedef mavi Terme

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!