Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Samsun’da Terme rüzgârı esti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsun’da Terme rüzgârı esti
Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SAMTER) “Büyük Termeliler Buluşması İftar Programı” yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SAMTER) “Büyük Termeliler Buluşması İftar Programı” İlkadım ilçesi Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçe belediye başkanları, milletvekili aday adayları, siyasetçiler, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda ve dernek başkanları, iş insanları ve çok sayıda vatandaşın katılım sağladığı iftar programının sunuculuğunu Ümit Kurşun gerçekleştirdi.

SAMTER Başkanı Recep Ormancı iftar vakti öncesi katılımcıları karşılarken, Cemal Kuru ve Doç. Dr. Mustafa Kara ilahi ve Kur’an dinletisi gerçekleştirdi.

BİRLİK, BERABERLİK MESAJI

Ezan okunduktan sonra katılımcıların oruçlarını açmasıyla bir konuşma yapan SAMTER Başkanı Ormancı, SAMTER’in gerçekleştirdiği etkinliğin en büyük Termeliler buluşması olduğuna dikkati çekti. Başkan Ormancı, “Bugün burada 1000’in üzerinde Termeli hemşehrimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Tarihin en büyük Termeliler buluşmasına uzaktan yakından gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Ramazan ayında bir arada olmak, paylaşmak ve kaynaşmak amacıyla organize ettiğimiz etkinliğin başarıyla sonuçlandığını görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Termeliler buluşmasındaki yoğun katılımdan gurur duyduğunu söyleyen Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ise, “SAMTER’in daveti üzerine Türkiye’nin çeşitli noktalarından programa gelen hemşehrilerimiz bizleri onurlandırdı. Kurtuluşun müjdeleyicisi Ramazan Ayı’nda böyle güzel bir etkinlikte Termelilerin bir araya gelmesine vesile olan SAMTER’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Termeli Devlet Sanatçısı Ertuğrul Sevindik’in sahne aldığı program, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

SAMTER Başkanı Recep Ormancı, derneğin sosyal faaliyetlerinin süratle devam edeceğini kaydetti.


Yazar Bekir Develi Terme’de sahne aldıÖnceki Haber

Yazar Bekir Develi Terme’de sahne aldı

Termeli muhtarlar iftarda buluştuSonraki Haber

Termeli muhtarlar iftarda buluştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!