YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Santral dosyası Babacan’a ulaştırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Santral dosyası Babacan’a ulaştırıldı
Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, Çarşamba’da kurulan biyokütle enerji santraline ilişkin dosyayı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a teslim etti.

Çarşamba’da kurulan biyokütle enerji santraliyle ilgili olarak hazırlanan dosya Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün ve Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı tarafından Demokrasi ve Atılım (DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a sunuldu.

DEVA Partisi 1. Olağan Samsun İl Kongresi’ne katılım sağlayan Babacan’ı ziyaret eden ziraat odası başkanları, Samsun halkını zehirleyecek olan santral çalışmasıyla ilgili gelişmelerin takipçisi olacaklarını belirttiler.

Bizzat Takipçisi Olacak

Genel Başkan Ali Babacan’ı ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunan ziraat odası başkanları şu ifadeleri kullandı:

“Deva Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’a gerekli dosyayı sunarak bu konunun insan, canlı ve çevre sağlığını yakinen ilgilendirdiğini, hiçbir siyasi ayrım yapmadan hadiseye partiler üstü baktığımızı belirttik. Bir yılı aşkın sürdürmüş olduğumuz mücadelede bizlere destek olması için santralle alakalı bütün bilgileri içeren dosyamızı Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün ve Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal AVCI olarak ile birlikte sunduk.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,  Partisinin Genel Merkezi’nden başlayarak bütün il ve ilçe teşkilatlarında çevre, doğa ve hayvan hakları ile alakalı bir birim oluşturduklarını, bu konunun çok önemli olduğunu bizzat yakinen takipçisi olacağını Samsun ve Çarşamba halkına bu konuda her türlü desteği sağlayacağını söyleyerek konu ile yakından ilgilenmiştir.

Ali Babacan’ın santral konusunda göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Samsunlu çiftçilerimiz adına kendilerine şükranlarımızı arz ediyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
Samsun’da Avukat İntihar EttiÖnceki Haber

Samsun’da Avukat İntihar Etti

Terme’de namazını kıldıktan sonra intihar ettiSonraki Haber

Terme’de namazını kıldıktan sonra intiha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!